Гаряча тема:
- Війна
Так, улюблена багатьма Reginnette («паста Маргарита») — довгі макарони у вигляді хвилястих оборочок, названі на честь королеви Маргарити Савойа — полюбляє соус зі шматочками, не моногамний. Це можуть бути не надто дрібно нарізані гриби, овочеве рагу, овочі з тофу, сьомга. Цей вид пасти дуже добре смакує з куркою, базиліком і сиром. Вона чудово утримує густі соуси. До прикладу, можна приготувати її зі шматочками ніжного курячого філе, соєвим соусом, зеленню, лимонною цедрою і... медом.
Інгредієнти:
500 г пасти реджінетте (можна брати будь-які макарони, головне, щоб вони були з твердих сортів пшениці та мали фігурну форму, аби добре утримувати густий соус),
500 г курячого філе,
30 г вершкового масла,
2 ст. л. оливкової олії,
3 ст. л. соєвого соусу,
1 ст. л. меду,
1 ч. л. лимонної цедри,
сухий базилік,
сіль за смаком,
суміш перців,
100 г твердого сиру на кшталт пармезану.
Приготування:
У мене реджінетте ось такої цікавої форми:
Відварити пасту протягом 15 хвилин (якщо на упаковці не вказаний інший час приготування) у великій кількості підсоленої киплячої води. У каструлю можна додати 1 ст. л. оливкової олії. Потім макарони процідити, але всю воду не зливати (нам знадобиться 100 мл цього «навару»).
Нарізати м'ясо невеликими шматочками. Розтопити вершкове масло в оливковій олії. Обсмажити філе протягом 5 хвилин (не солити!). Влити соєвий соус та мед. Добре перемішати й смажити до готовності. Наприкінці додати лимонну цедру, базилік та поперчити. Спробувати м'ясо на смак і, за потреби, досолити.
Додати готову пасту до курки, влити 100 мл води, в якій вона варилася. Добре перемішати. Тушкувати ще 2-3 хвилини, постійно помішуючи.
При подачі посипати тертим сиром.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: