clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
21 Серпня 2018 р. Світлана ЯСЬКОВА 385

Перець, фарширований індичкою, запечений із томатами

Перці виходять смачнющими: ніжні, соковиті, в  ароматному, пікантному соусі.
Перці виходять смачнющими: ніжні, соковиті, в ароматному, пікантному соусі. Фото: автора

Перці виходять смачнющими: ніжні, соковиті, в ароматному, пікантному соусі.

Пропоную ще один варіант фаршированого перцю. Замість фаршу з індички можна використовувати курячий. Я застосовувала рис Басматі – він готується швидко, смачний і для фарширування овочів підходить якнайкраще. З вказаної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.

 

Інгредієнти:

500 г фаршу з індички,

100 г рису,

7-10 м’ясистих болгарських перчин,

1 кг помідорів,

150 г цибулі,

200 г моркви,

перець чорний мелений,

сіль, цукор,

паприка, хмелі-сунелі,

олія для смаження.

Приготування:

Рис відварити практично до готовності, відкинути на сито й промити.

Цибулю дрібно нарізати. Моркву натерти на тертці. Помідори залити окропом і почистити від шкірочки. Пропустити через м'ясорубку або подрібнити в блендері. Цибулю злегка обсмажити на олії. Додати моркву, трохи обсмажити. Розділити засмажку на дві частини.

Змішати фарш і рис. Посолити, поперчити, присмачити паприкою та пряними травами. Додати одну частину засмажки.

Ретельно вимішати.

В другу частину засмажки влити помідорну суміш. Трішки посолити, поперчити та присмачити цукром. Протушкувати 5-7 хвилин.

В перців зрізати верхівку, вийняти насіння.

Наповнити кожен перець фаршем.

Скласти його в казанок або каструлю з товстим дном.

Залити зверху томатною засмажкою.

Накрити кришкою і відправити в духовку. Запікати при 200ºС протягом 40-45 хвилин.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: подавати перець можна зі сметаною і салатом зі свіжих овочів.

страви з фаршу, фаршировані овочі, болгарський перець, перець фарширований, м`ясо та субпродукти, перець в томатах

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Тюфтельки в їстівних "стаканчиках"
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 693
Оригінальна ідея святкової подачі простої буденної страви.
Картопля, фарширована м’ясом, у грибному соусі під сирною «шубкою»
м`ясо та субпродукти, гриби, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 826
Чудовий рецепт – простий та легкий, а сама страва надзвичайно смачна. Така картопелька здатна не лише втамувати голод, але й покращити настрій – адже хороша трапеза завжди робить день приємнішим!
Телячі котлети, запечені в соусі з баклажанів та аджики
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1145
Ще один варіант зробити звичайні буденні котлети цікавішими та кориснішими.
Котлети в листковому тісті «Шишки»
м`ясо та субпродукти, солона випічка
Світлана ЯСЬКОВА 946
Дуже цікава ідея як для повсякденного меню, так і для дитячого чи новорічного святкування.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: