Гаряча тема:
- Війна
Можна використовувати також заморожену вишню. Її треба розморозити, підсолодити, дати соку стекти, й цим соком просочити бісквіт.
Інгредієнти:
Тісто:
3 яйця,
150 г цукру,
150 г борошна.
Крем:
200 г вершків 33-35%,
500 г крем-сиру,
160 г цукрової пудри,
3 яйця,
1 ст. л. желатину (залити холодною водою).
Начинка:
вишні або череші без кісточки (можна заморожені),
100 г шоколаду.
Приготування:
Відділити жовтки від білків і збити окремо з цукром (збивати протягом 5-7 хвилин). Додати в жовтки борошно, перемішати. Ввести білки. Тісто викласти у змащену маслом форму (у мене форма діаметром 26 см). Поставити в розігріту до 180С духовку. Випікати протягом 20-25 хвилин. Випечений корж наколоти виделкою і трохи просочити вишневим сиропом. Викласти на корж вишню.
Для крему відділити білки від жовтків і збити їх окремо з цукром (по 80 г на жовтки і білки). Вершки також збити і ввести в них набряклий желатин. Додати крем-сир, потім по черзі - збиті білки та жовтки. Викласти крем на вишню. Шоколад натерти на тертці. Посипати пиріг шоколадом. Поставити в холодильник на ніч.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: