clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
6 Вересня 2018 р. Ксенія Загоруйко 291

Вишневий пиріг «Насолода» c сирним суфле

Вдале поєднання ніжного-ніжного крему, кисленької вишні й пишного бісквіту.
Вдале поєднання ніжного-ніжного крему, кисленької вишні й пишного бісквіту.

Вдале поєднання ніжного-ніжного крему, кисленької вишні й пишного бісквіту.

Можна використовувати також заморожену вишню. Її треба розморозити, підсолодити, дати соку стекти, й цим соком просочити бісквіт.

Інгредієнти:
Тісто:

3 яйця,

150 г цукру,

150 г борошна.

Крем:

200 г вершків 33-35%,

500 г крем-сиру,

160 г цукрової пудри,

3 яйця,

1 ст. л. желатину (залити холодною водою).

Начинка:

вишні або череші без кісточки (можна заморожені),

100 г шоколаду.

Приготування: 
Відділити жовтки від білків і збити окремо з цукром (збивати протягом 5-7 хвилин). Додати в жовтки борошно, перемішати. Ввести білки. Тісто викласти у змащену маслом форму (у мене форма діаметром 26 см). Поставити в розігріту до 180С духовку. Випікати протягом 20-25 хвилин. Випечений корж наколоти виделкою і трохи просочити вишневим сиропом. Викласти на корж вишню.
Для крему відділити білки від жовтків і збити їх окремо з цукром (по 80 г на жовтки і білки). Вершки також збити і ввести в них набряклий желатин. Додати крем-сир, потім по черзі - збиті білки та жовтки. Викласти крем на вишню. Шоколад натерти на тертці. Посипати пиріг шоколадом. Поставити в холодильник на ніч.

маскарпоне, крем-сир, пиріг, випічка з вишнею, солодка випічка, рецепти від читачів

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Сирна запіканка з ожиною і малиною
солодка випічка, десерти
Світлана ЯСЬКОВА 541
Легкий, ніжний, повітряний сирний смаколик із ваніллю і ягодами – ідеально підійде для сніданку!
Домашній маскарпоне з вершків – дуже схожий на оригінал!
десерти
Світлана ЯСЬКОВА 1210
З цим рецептом дорогі чізкейки стануть доступнішими і їх можна буде готувати не лише на свята, але й для простого сімейного чаювання!
Полуничне «Тірамісу» – найніжніша варіація відомого італійського десерту
торти, десерти
Світлана ЯСЬКОВА 2194
Ідеальний смаколик в сезон полуниці.
Чізкейк «Японська бавовна»
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 1182
Він ніжний, пишний, із повітряно-невагомою текстурою. Вона настільки кремова, що буквально тане в роті!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: