clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
13 Вересня 2018 р. Світлана ЯСЬКОВА 512

Паста з курячими сердечками в томатному соусі

Курячі сердечка – це простий, економний і дуже смачний продукт. Подати його можна навіть із пастою!
Курячі сердечка – це простий, економний і дуже смачний продукт. Подати його можна навіть із пастою! Фото: автора

Дуже ситна, смачна та не клопітна страва! Оригінальний соус надає пасті особливої пікантності!

Курячі сердечка – це простий, економний і дуже смачний продукт. Подати його можна навіть із пастою! Найкраще підійде широка й довга, до прикладу, фетучіні або тальятеле.

Інгредієнти:

600 г курячих сердечок,

400 г італійської пасти,

6-8 томатів,

2 морквини,

2 цибулини,

перець мелений чорний,

3 зубки часнику,

4 ст. л. томатної пасти,

сіль за смаком,

зелень,

сушений базилік.

Приготування: 

Пасту відварити до готовності.

Відкинути на друшляк, щоб стекла вода.

Курячі сердечка почистити від плівок і жиру. Розрізати навпіл.

Овочі помити й нарізати. На сковорідці обсмажити курячі сердечка протягом 5-10 хвилини. Посолити та присмачити спеціями.

Додати цибулю, часник і моркву. Тримати на вогні 3 хвилини.

На томатах зробити хрестоподібні надрізи, залити окропом і зняти шкірочку.

Додати їх у сковорідку з овочами та сердечками (у мене дрібні томати, тому я навіть їх не різала).

Подрібнити зелень.

Додати її у сковорідку.

Зачекати декілька хвилин і покласти томатну пасту (можна присмачити дрібкою цукру).

Додати пасту до решти продуктів, трохи прогріти.

Подавати пасту можна з тертим сиром.

паста, крупи та страви з борошна, макарони, італійська кухня, фетучіні, тальятеле, паста з сердечками, курячі сердечка, локшина, крупи

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Канелоні з м'ясом та чорносливом
м`ясо та субпродукти, крупи та страви з борошна
Світлана ЯСЬКОВА 1294
Апетитна італійська паста, фарширована соковитою начинкою зі свинячого фаршу й ароматних сухофруктів, вкрита золотавою сирною скоринкою під вершковим ніжним та густим соусом «Бешамель».
Паста «Маргарита» з куркою і медом
крупи та страви з борошна
Світлана ЯСЬКОВА 518
Для кожної форми пасти знайдеться відповідний соус. І якщо він підібраний правильно, страва відкривається абсолютно з іншого боку!
Готуємо тісто для лазаньї власноруч
крупи та страви з борошна, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 2775
Якщо ви часто або хоча б періодично готуєте лазанью, то є сенс навчитися робити тісто для неї своїми руками. Тим більше, що це досить просто!
Пенне з беконом, томатами та… коньяком
крупи та страви з борошна
Світлана ЯСЬКОВА 1016
Варіант смачної, швидкої і ситної вечері.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: