Гаряча тема:
- Війна
Курячі сердечка – це простий, економний і дуже смачний продукт. Подати його можна навіть із пастою! Найкраще підійде широка й довга, до прикладу, фетучіні або тальятеле.
Інгредієнти:
600 г курячих сердечок,
400 г італійської пасти,
6-8 томатів,
2 морквини,
2 цибулини,
перець мелений чорний,
3 зубки часнику,
4 ст. л. томатної пасти,
сіль за смаком,
зелень,
сушений базилік.
Приготування:
Пасту відварити до готовності.
Відкинути на друшляк, щоб стекла вода.
Курячі сердечка почистити від плівок і жиру. Розрізати навпіл.
Овочі помити й нарізати. На сковорідці обсмажити курячі сердечка протягом 5-10 хвилини. Посолити та присмачити спеціями.
Додати цибулю, часник і моркву. Тримати на вогні 3 хвилини.
На томатах зробити хрестоподібні надрізи, залити окропом і зняти шкірочку.
Додати їх у сковорідку з овочами та сердечками (у мене дрібні томати, тому я навіть їх не різала).
Подрібнити зелень.
Додати її у сковорідку.
Зачекати декілька хвилин і покласти томатну пасту (можна присмачити дрібкою цукру).
Додати пасту до решти продуктів, трохи прогріти.
Подавати пасту можна з тертим сиром.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: