Гаряча тема:
- Війна
Бризолі зазвичай смажать в омлеті, а у цих омлет — всередині. Ці смачні м'ясні оладки чудово підходять до будь-якого гарніру й просто до овочів. Подавайте їх гарячими або холодними. Можуть служити начинкою до сендвічів і бутербродів.
Інгредієнти:
2 упаковки вафельних кружалець.
Фарш:
2 курячих філе,
1 цибулина,
1 яйце,
150 г адигейського сиру,
сіль,
перець мелений чорний - за смаком.
Для кляру:
4 яйця,
100 мл молока,
сіль, перець.
Приготування:
Зробити фарш з курячого м’яса, цибулі, яйця та тертого адигейського сиру. Для кляру збити яйця і додати трохи вершків або молока (для економії яєць, оскільки вафельки вбирають у себе дуже багато кляру).
На вафельне кружальце викласти фарш, рівномірно розподілити. Накрити другим вафельним кружальцем.
Вмочити кожну бризольку в кляр і викласти на розігріту сковорідку. Обсмажити до золотавого кольору з обох боків.
Обсушити від зайвого жиру на паперовому рушнику.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: