clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
27 Вересня 2018 р. Маргарита Левченко 1266

Ледачі бризолі з курячим фаршем і адигейським сиром

Ці смачні м'ясні оладки чудово підходять до будь-якого гарніру й просто до овочів.
Ці смачні м'ясні оладки чудово підходять до будь-якого гарніру й просто до овочів.

Ці смачні м'ясні оладки чудово підходять до будь-якого гарніру й просто до овочів.

Бризолі зазвичай смажать в омлеті, а у цих омлет — всередині. Ці смачні м'ясні оладки чудово підходять до будь-якого гарніру й просто до овочів. Подавайте їх гарячими або холодними. Можуть служити начинкою до сендвічів і бутербродів.

Інгредієнти:
2 упаковки вафельних кружалець.

Фарш:

2 курячих філе,

1 цибулина,

1 яйце,

150 г адигейського сиру,

сіль,

перець мелений чорний - за смаком.

Для кляру:

4 яйця,

100 мл молока,

сіль, перець.

Приготування:
Зробити фарш з курячого м’яса, цибулі, яйця та тертого адигейського сиру. Для кляру збити яйця і додати трохи вершків або молока (для економії яєць, оскільки вафельки вбирають у себе дуже багато кляру).

На вафельне кружальце викласти фарш, рівномірно розподілити. Накрити другим вафельним кружальцем.

Вмочити кожну бризольку в кляр і викласти на розігріту сковорідку. Обсмажити до золотавого кольору з обох боків.

Обсушити від зайвого жиру на паперовому рушнику.

м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів, ледачі бризолі, бризолі, бризолі з адигейським сиром

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Фаршировані курячі гомілки з апельсинами
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 511
Поєднання апельсина, часнику, приправ і курячого м'яса нікого не залишить байдужим — це дуже смачно!
Домашня курка в горіховому соусі – соковита та м’яка
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 628
Якщо раніше з домашньої, вирощеної без «хімії», птиці ви варили лише холодець чи бульйон, вважаючи її жорсткою, то вам неодмінно варто спробувати цей рецепт!
Човники з кабачків за рецептом шеф-кухаря медіа-корпорації «Є»
м`ясо та субпродукти, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 646
Це не лише красива, але й нереально смачна, соковита та корисна страва!
Перець, фарширований індичкою, запечений із томатами
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 464
Перці виходять смачнющими: ніжні, соковиті, в ароматному, пікантному соусі.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: