ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
24 Листопада, 2020

"Яблука в тісті" від кухаря Медіа-корпорації "Є" Світлани Пирожок

3 Листопада 2018 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 4317

"За бажанням можна начиняти яблучка солодкою сирною масою, або ж горіхами, сухофруктами та медом", - каже Світлана Пирожок. Фото: Тетяна Яровенко

Готувати цей смаколик досить швидко й просто, а виходить він настільки смачним, що важко не з'їсти усе й одразу.

Якщо неочікувано завітали гості, або ж ви просто хочете пригостити смачним десертом свою сім’ю – цей рецепт саме для вас! Часу на приготування йде мінімум, адже використовується готове листкове тісто. А ще цей смаколик дуже лаконічний: у ньому лише декілька інгредієнтів - яблука, яйце, цукор і, відповідно, тісто. Проте результат перевершить всі ваші очікування. 

Інгредієнти:

10 великих яблук,

0,5 кг готового листкового тіста,

1 яйце,

0,5 склянки цукру.

Приготування:

Яблука помити й за допомогою спеціального пристосування вийняти серцевину.

Тісто розкачати та нарізати тонкими смужками завширшки близько 2 см.

Підготовлені яблука обгорнути смужками тіста.

Деко встелити пергаментом і викласти на нього яблучні заготовки. Змастити їх яйцем.

Притрусити цукром (за бажанням можна попередньо начинити яблучка солодкою сирною масою, або ж горіхами, сухофруктами та медом).

Якщо полюбляєте корицю, можна посипати яблучка і нею. Відправити в попередньо розігріту до 200-220°С духовку. Випікати 20-25 хвилин.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: десерт виходить неймовірно привабливим, дуже смачним і малокалорійним, адже тіста в ньому мінімум, а основна складова - це ароматне печене яблучко.

випічка з яблуками, солодка випічка, рецепт від шеф-кухаря, яблука в тісті, Пирожок Світлана, яблука в хустинках, листковпе тісто, яблука

Коментарі:

  Так  Ні, дякую