Гаряча тема:
- Війна
Якщо неочікувано завітали гості, або ж ви просто хочете пригостити смачним десертом свою сім’ю – цей рецепт саме для вас! Часу на приготування йде мінімум, адже використовується готове листкове тісто. А ще цей смаколик дуже лаконічний: у ньому лише декілька інгредієнтів - яблука, яйце, цукор і, відповідно, тісто. Проте результат перевершить всі ваші очікування.
Інгредієнти:
10 великих яблук,
0,5 кг готового листкового тіста,
1 яйце,
0,5 склянки цукру.
Приготування:
Яблука помити й за допомогою спеціального пристосування вийняти серцевину.
Тісто розкачати та нарізати тонкими смужками завширшки близько 2 см.
Підготовлені яблука обгорнути смужками тіста.
Деко встелити пергаментом і викласти на нього яблучні заготовки. Змастити їх яйцем.
Притрусити цукром (за бажанням можна попередньо начинити яблучка солодкою сирною масою, або ж горіхами, сухофруктами та медом).
Якщо полюбляєте корицю, можна посипати яблучка і нею. Відправити в попередньо розігріту до 200-220°С духовку. Випікати 20-25 хвилин.
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: десерт виходить неймовірно привабливим, дуже смачним і малокалорійним, адже тіста в ньому мінімум, а основна складова - це ароматне печене яблучко.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: