ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
19 Листопада, 2019

Салат «Гострий язичок»

13 Листопада 2018 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 3038
Корейська морква чудово гармоніює із м’ясом, а мариновані огірки відтіняють смак страви.
Корейська морква чудово гармоніює із м’ясом, а мариновані огірки відтіняють смак страви. Фото: автора

Хоч на святковий стіл, хоч домашніх потішити — цей салат із язиком і корейською морквою для всього підійде.

Надзвичайно смачний салатик! Багато «гратися» з ним вам не доведеться, а поєднання інгредієнтів дуже виграшне. Корейська морква чудово гармоніює із м’ясом, а мариновані огірки відтіняють смак страви.

Інгредієнти:

2 свинячих язика,

300-400 г корейської моркви,

200 г маринованих огірків,

10 г підсмаженого кунжуту,

100 г волоських горіхів.

Приготування:

Сирий свинячий язик замочити в холодній воді на півгодини. Потім воду змінити й поставити язик варитися. Коли закипить, вогонь зменшити на середній, піну зняти. Варити до готовності. Язик дістати й швидко почистити під холодною водою. Нарізати тонкою соломкою.

Приготувати моркву по-корейськи за своїм улюбленим рецептом. Якщо вона надто довга, скласти гіркою на дошці й всю купку довільно розрізати ножем. Додати до неї підсмажений кунжут та перемішати.

Мариновані огірки нарізати соломкою.

Горіхи подрібнити в кавомолці.

Все змішати й заправити маринадом від моркви. Поставити в холодильник на 30 хвилин. Перед подачею посипати салат зверху підсмаженим кунжутом.

салати без майонезу, салат, салати, язик, салат гострий язичок, салати з язиком, корейська морква, корейська кухня

Коментарі:

  Так  Ні, дякую