Гаряча тема:
- Війна
Надзвичайно смачний салатик! Багато «гратися» з ним вам не доведеться, а поєднання інгредієнтів дуже виграшне. Корейська морква чудово гармоніює із м’ясом, а мариновані огірки відтіняють смак страви.
Інгредієнти:
2 свинячих язика,
300-400 г корейської моркви,
200 г маринованих огірків,
10 г підсмаженого кунжуту,
100 г волоських горіхів.
Приготування:
Сирий свинячий язик замочити в холодній воді на півгодини. Потім воду змінити й поставити язик варитися. Коли закипить, вогонь зменшити на середній, піну зняти. Варити до готовності. Язик дістати й швидко почистити під холодною водою. Нарізати тонкою соломкою.
Приготувати моркву по-корейськи за своїм улюбленим рецептом. Якщо вона надто довга, скласти гіркою на дошці й всю купку довільно розрізати ножем. Додати до неї підсмажений кунжут та перемішати.
Мариновані огірки нарізати соломкою.
Горіхи подрібнити в кавомолці.
Все змішати й заправити маринадом від моркви. Поставити в холодильник на 30 хвилин. Перед подачею посипати салат зверху підсмаженим кунжутом.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: