Гаряча тема:
- Війна
Підійде будь-яка червона слабосолена риба — лосось, сьомга, форель, горбуша тощо. Сухарики я зробила з бородинського хліба, присмачивши їх паприкою та часником. У поєднанні з рибкою — це справжній смаковий вибух. Такий салатик може стати чудовим ланчем або навіть легкою вечерею. Рецепт з книги «Рецепти смачного й здорового життя» з деякими змінами.
Інгредієнти:
250 г філе малосольного лосося,
2 невеликих огірка,
150 г адигейського сиру,
пучок салату айсберг.
Для сухариків:
бородинський хліб із насінням та родзинками,
декілька зубків часнику,
1-2 ст. л. оливкової олії,
паприка,
сіль.
Для заправки:
2 ст. л. (з гіркою) натурального йогурту,
1/3 ч. л. паприки,
1 ч. л. французької гірчиці (в зернах),
сіль,
цукор,
зелень.
Приготування:
Хліб нарізати невеликими кубиками й підсушити в духовці. Зубок часнику вичавити, додати олію, сіль, паприку. Все ретельно розмішати та полити цією сумішшю сухарики.
Змішати всі інгредієнти для заправки. Сіль додавати дуже обережно, оскільки риба вже солона.
Салат нарвати руками досить великими шматками й викласти на тарілку.
Рибу нарізати шматочками довільного розміру.
Сир та огірки нарізати кубиками.
Змішати всі інгредієнти, полити заправкою і викласти на тарілку з листям салату. Посипати сухариками.
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: якщо салат ви їстимете не одразу, то хлібні сухарики додавайте лише перед подачею, щоб не розмокнули.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: