clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
29 Листопада 2018 р. Світлана ЯСЬКОВА 726

Постимо смачно: Печериці по-андалуськи (іспанська кухня)

Смачно, соковито, ароматно і, що важливо, швидко! З підсмаженим хлібчиком – казка!
Смачно, соковито, ароматно і, що важливо, швидко! З підсмаженим хлібчиком – казка! Фото: автора

Смачно, соковито, ароматно і, що важливо, швидко! З підсмаженим хлібчиком – казка!

Як же це смачно, словами не передати! Ще один рецепт-фаворит із печерицями. Готувала два дні поспіль на прохання своїх чоловіків. Аромат від петрушки й часнику стоїть запаморочливий. Це чергове підтвердження того, що пісна їжа може бути неймовірно смачною.

Інгредієнти:

500 г печериць,

1 велика цибулина,

3-4 зубки часнику,

2 ст. л. петрушки,

80 мл червоного сухого вина (воно при смажені повністю випаровується),

сіль, суміш перців мелена,

сушене орегано,

паприка за смаком,

дрібка цукру,

оливкова олія для смаження.

Приготування:

Гриби помити порізати навпіл, якщо великі на 4 частини (якщо дрібні, залишити цілими).

Підсмажити на сковорідці з олією до золотавого кольору (дати їм злегка присмажитися до повного випаровування рідини).

Цибулю подрібнити півкільцями й додати до печериць.

Посолити, поперчити, присмачити дрібкою цукру та орегано, всипати паприку, розмішати.

В ступці розтерти петрушку з порізаним часником до стану кашки.

Часникову масу викласти в гриби, розмішати.

Влити вино, протушкувати 5-7 хвилин.

Коли вино повністю випарується – страва готова.

Подавати печериці гарячими з грінками, підсмаженими в духовці й натертими часником.

гриби, печериці, печериці по-андалуськи, іспанська кухня, андалуська кухня, пісна трапеза, піст, пісні страви, страви для посту, грибні страви, страви з грибами

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Грибна юшка із сирними галушками – страва з віковою історією
перші страви, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 1708
Її українці готують уже понад кілька століть, а корінням вона сягає ще в часи Запорізької Січі!
Лісові гриби в сметані — універсальна, ситна й дуже смачна страва
гриби
Світлана ЯСЬКОВА 820
Ароматні, корисні дари лісу, доповнені найніжнішим, густим соусом – ідеальне поєднання.
Грибна юшка – національна родзинка Карпат
перші страви, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 70342
Завдяки різноманітності карпатської кухні, ароматний і насичений суп з білих грибів може готуватися по-різному навіть в одному й тому ж селищі.
Печериці-гриль – закуска для «розігріву» перед шашликом
гриби, пікнік
Світлана ЯСЬКОВА 5979
Таку смакоту ми завжди готуємо на мангалі, щоб «розбавити» очікування головної страви пікніку – м’яса.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: