Гаряча тема:
- Війна
Обожнюю страви, в яких багато овочів. Адже необхідність готувати гарнір відпадає. Крім того, якщо запекти рибку разом із селерою, морквою, болгарським перцем тощо, то організм отримує багато всього корисного. А в піст, коли організм відчуває нестачу тих чи інших мікроелементів та поживних речовин, це важливо, як ніколи.
Інгредієнти:
Тушка коропа (у мене на 2 кг),
1 велика морквина,
2 цибулини,
2 болгарські перчини,
половина кореня селери,
2-3 зубки часнику,
кукурудзяне борошно та олія для смаження риби,
перець чорний мелений,
коріандр мелений,
сіль та 0,5 ст. л. цукру.
Приготування:
Рибу обробити, розділити на філе й нарізати порційними шматочками. Посолити, присмачити перцем та коріандром, залишити на 10 хвилин. Потім запанірувати кожен шматочок у кукурудзяному борошні й обсмажити на сковорідці на олії до зарум’янювання.
Скласти на паперовий рушник, аби позбутися зайвого жиру.
В сковорідці обсмажити півкільця цибулі та моркви.
Додати корінь селери, нарізаний соломкою. Перемішати й смажити все разом 3-5 хвилин.
Потім покласти перець, нарізаний подовгастими смужками та подрібнений часник.
Посолити, поперчити, присмачити цукром, перемішати. Готувати все разом ще декілька хвилин.
На дно керамічної форми викласти третю частину овочів.
Зверху обсмажені шматочки коропа.
Накрити рештою овочів.
Відправити в духовку й запікати 15-20 хвилин при 180°С.
Якщо ви скористалися керамічною формою, то страву на стіл можна подавати одразу ж у ній.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: