Гаряча тема:
- Війна
Незвичайний рецепт млинців, які випікаються в духовці. Все елементарно просто та швидко: розмішали тісто, вилили його на деко й відпочиваєте протягом найближчих 15-20 хвилин. Фіни подають ці млинці, розрізавши на шматки з вершками, малиновим джемом і цукровою пудрою. Ви ж можете намащувати їх будь-якою начинкою, згорнувши в рулет.
Інгредієнти:
Тісто:
3 яйця,
2 ст. л. цукру,
500 мл молока,
250 г борошна,
50 г вершкового масла,
0,5 ч. л. солі,
ванілін.
Начинка:
200 г ванільної сиркової маси,
100 мл жирних вершків,
2 ст. л. цукру,
1 склянка малини (замороженої),
2 банани,
ванілін.
Приготування:
Для млинців: яйця збити з цукром, ваніліном і сіллю, додати тепле молоко й просіяти борошно. Ретельно все розмішати міксером, щоб не було грудочок. Наприкінці влити розтоплене вершкове масло.
Духовку розігріти до 200ºС. Деко (у мене стандартне від духовки) встелити пергаментом так, щоб папір заходив за його краї, змастити маслом. Налити половину тіста.
Випікати 20-25 хвилин до рум'яної скоринки (орієнтуйтеся на свою духовку).
Тісто піднімається пухирями, але в готовому вигляді вони трохи спадуть. Готовий млинець охолодити (в мене із вказаної порції тіста вийшло два млинця).
Для начинки: збити вершки з цукром та ваніліном до кремоподібного стану. Додати м'який ванільний сирок.
Збити все разом (має вийти густий однорідний крем).
Змастити млинець сирною масою.
Посипати малиною (попередньо розморозити!).
Другий млинець також змастити сирним кремом, але зверху викласти шматочки бананів.
Згорнути рулетом.
Поставити в холодильник на півгодини, щоб начинка схопилася і млинець тримав форму.
Потім нарізати порціями навскоси як налисники.
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: начинку можна приготувати і не солодку: м'ясну, грибну, солоний сир тощо.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: