clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
14 Грудня 2018 р. Ромашка Белая 463

Молочний соус до гарнірів

Молочний соус підійде як до гарнірів, так і до овочевих страв.
Молочний соус підійде як до гарнірів, так і до овочевих страв.

Таким надзвичайно простим і швидким у приготуванні соусом я рясно присмачила звичайні макарони, які подавала до яловичих відбивних.

Завдяки молочному соусу банальний повсякденний гарнір несподівано заграє вишуканими смаковими барвами! Втім, гадаю, що він чудово підійде й для багатьох інших страв. До прикладу, до варених, запечених або смажених овочів - картоплі, капусти, моркви тощо. Отож експериментуйте та смакуйте! 

Інгредієнти:

2 ст. л. вершкового масла, 

1 ст. л. борошна,

1,5 склянки молока,

сіль та перець - до смаку.

Приготування:
Розігріти сковорідку й розтопити на повільному вогні вершкове масло. Додати борошно й ретельно розмішати.
Потім, увесь час помішуючи, влити молоко.
Поварити 10 хвилин. Наприкінці посолити та поперчити до смаку.

ДУЖЕ СМАЧНО!!! РЕКОМЕНДУЮ ВСІМ! wink

рецепти від читачів, соус, соуси, молочний соус, соус до гарнірів

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Капустяний салат із в'яленою журавлиною
салати, рецепти від читачів
Христина СИТА. 927
Цей салатик хрусткий, пікантний, і дуже смачний.
Медове печиво нашвидкоруч
печиво, рецепти від читачів
Настя 2496
Такі смаколики якнайкраще підійдуть для сімейного чаювання.
Вишневий пиріг «Насолода» c сирним суфле
солодка випічка, рецепти від читачів
Ксенія Загоруйко 926
Вдале поєднання ніжного-ніжного крему, кисленької вишні й пишного бісквіту.
Картопляні оладки (польська кухня)
овочеві страви, оладки млинці та сирники, рецепти від читачів
Елена Ранілук 890
Страви, подібні до дерунів, популярні не лише в українській та білоруській, але й у багатьох інших національних кухнях буквально усіх континентів.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: