Гаряча тема:
- Війна
Завдяки молочному соусу банальний повсякденний гарнір несподівано заграє вишуканими смаковими барвами! Втім, гадаю, що він чудово підійде й для багатьох інших страв. До прикладу, до варених, запечених або смажених овочів - картоплі, капусти, моркви тощо. Отож експериментуйте та смакуйте!
Інгредієнти:
2 ст. л. вершкового масла,
1 ст. л. борошна,
1,5 склянки молока,
сіль та перець - до смаку.
Приготування:
Розігріти сковорідку й розтопити на повільному вогні вершкове масло. Додати борошно й ретельно розмішати.
Потім, увесь час помішуючи, влити молоко.
Поварити 10 хвилин. Наприкінці посолити та поперчити до смаку.
ДУЖЕ СМАЧНО!!! РЕКОМЕНДУЮ ВСІМ!
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: