ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Молочний соус до гарнірів

14 Грудня 2018 р. Ромашка Белая Гурман 7618
Молочний соус підійде як до гарнірів, так і до овочевих страв.
Молочний соус підійде як до гарнірів, так і до овочевих страв.

Таким надзвичайно простим і швидким у приготуванні соусом я рясно присмачила звичайні макарони, які подавала до яловичих відбивних.

Завдяки молочному соусу банальний повсякденний гарнір несподівано заграє вишуканими смаковими барвами! Втім, гадаю, що він чудово підійде й для багатьох інших страв. До прикладу, до варених, запечених або смажених овочів - картоплі, капусти, моркви тощо. Отож експериментуйте та смакуйте! 

Інгредієнти:

2 ст. л. вершкового масла, 

1 ст. л. борошна,

1,5 склянки молока,

сіль та перець - до смаку.

Приготування:
Розігріти сковорідку й розтопити на повільному вогні вершкове масло. Додати борошно й ретельно розмішати.
Потім, увесь час помішуючи, влити молоко.
Поварити 10 хвилин. Наприкінці посолити та поперчити до смаку.

ДУЖЕ СМАЧНО!!! РЕКОМЕНДУЮ ВСІМ! wink

рецепти від читачів, соус, соуси, молочний соус, соус до гарнірів

Коментарі:

  Так  Ні, дякую