Гаряча тема:
- Війна
Винний маринад робить печінку ніжною, і додає смаку вишуканості, а банановий соус доповнює страву приємною солодкістю і ароматом. Смак бананів не нав'язливий, і як виявилося, чудово поєднується з печінкою. Загалом, готуйте сміливо, це дуже смачно!
Інгредієнти:
500-600 г печінки (у мене куряча, але можна будь-яку),
240 г білого сухого вина,
4 ст. л. лимонного соку,
2 цибулини,
200 г бананів (вага без шкірки),
олія для смаження,
лавровий листок,
чорний мелений перець,
борошно для панірування,
карі,
сіль.
Приготування:
Маринад: змішати перемелену цибулю, вино, мелений перець, лимонний сік, сіль, карі й подрібнений лавровий листок. Печінку почистити від жовчних протоків, ретельно помити.
Залити маринадом і витримати близько доби (я маринувала ніч).
Після цього витягнути з маринаду, обсушити й запанірувати в борошні.
Обсмажити на олії з обох боків.
Скласти в каструлю.
Додати маринад, у якому печінка маринувалася, та банани, подрібнені на пюре.
Протушкувати 5-6 хвилин на середньому вогні (маринад повинен трохи випаруватися).
Подавати в теплому вигляді поливаючи соусом.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: