clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
10 Січня 2019 р. Анна Снатковіч 359

Телятина з яблуками та корицею по-кавкаськи

М'ясо просто тане в роті! Яблука надають йому приємну кислинку, а кориця - пікантну пряну нотку!
М'ясо просто тане в роті! Яблука надають йому приємну кислинку, а кориця - пікантну пряну нотку!

Приготовану в такий спосіб телятину готувати дуже просто, натомість вона зможе прикрасити будь-який стіл.

Ніжна, м'яка, соковита... Мяско просто тане в роті! А яблука з корицею надають страві цікаву пряну нотку й приємну кислинку. Зазвичай, таку телятину готують на Кавказі.

Складові:
1кг телятини,

3 цибулини,

сіль,

чорний мелений перець,


трохи кориці,

2 склянки окропу,

5 зелених яблук,

1 ст. л. томатної пасти,

4 ст. л. цукру,

3,5 ст. л. оцту,

4 ст. л. оливкової олії.

Приготування:
Розігріти в глибокій сковорідці або в казані оливкову олію. Обсмажити телятину, яку попередньо потрібно нарізати кубиками. Додати цибулю кільцями. Протушкувати 7 хвилин. Помити яблука, видалити серцевинку, нарізати часточками. Коли м'ясо майже готове, додати в казан томатну пасту, оцет, цукор, посолити, поперчити та приправити корицею. Влити окріп. Закрити казан кришкою і тушкувати на маленькому вогні півгодини, періодично помішуючи. Додати в казан яблука й готувати на маленькому вогні ще близько 15-20 хвилин. Подавати телятину з кашею або картопляним пюре (у мене з кус-кусом).

м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Курячі гомілки в цитрусово-медовій глазурі з морквою та яблуками
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 397
Такий варіант приготування курятини набагато корисніший, ніж обсмажування на сковорідці. А ще він набагато смачніший!
Фаршировані курячі крильця
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 552
Спочатку, коли тільки натрапила на цей рецепт, я мало уявляла, як можна без ушкоджень зняти шкірку з крилець. На ділі ж виявилося, що робити це досить просто.
Качка за старовинним англійським рецептом, фарширована потрушками
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 477
М’ясо виходить соковитим та ніжним, а завдяки яблукам та ягідному джему має приємний кисло-солодкий присмак та просто неймовірний аромат!
Курячий холодець, який завжди застигає без желатину
закуски, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1120
Цей сімейний рецепт перевірений роками, він передавався у нашій родині з покоління в покоління!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: