clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
10 Січня 2019 р. Анна Снатковіч 168

Телятина з яблуками та корицею по-кавкаськи

М'ясо просто тане в роті! Яблука надають йому приємну кислинку, а кориця - пікантну пряну нотку!
М'ясо просто тане в роті! Яблука надають йому приємну кислинку, а кориця - пікантну пряну нотку!

Приготовану в такий спосіб телятину готувати дуже просто, натомість вона зможе прикрасити будь-який стіл.

Ніжна, м'яка, соковита... Мяско просто тане в роті! А яблука з корицею надають страві цікаву пряну нотку й приємну кислинку. Зазвичай, таку телятину готують на Кавказі.

Складові:
1кг телятини,

3 цибулини,

сіль,

чорний мелений перець,


трохи кориці,

2 склянки окропу,

5 зелених яблук,

1 ст. л. томатної пасти,

4 ст. л. цукру,

3,5 ст. л. оцту,

4 ст. л. оливкової олії.

Приготування:
Розігріти в глибокій сковорідці або в казані оливкову олію. Обсмажити телятину, яку попередньо потрібно нарізати кубиками. Додати цибулю кільцями. Протушкувати 7 хвилин. Помити яблука, видалити серцевинку, нарізати часточками. Коли м'ясо майже готове, додати в казан томатну пасту, оцет, цукор, посолити, поперчити та приправити корицею. Влити окріп. Закрити казан кришкою і тушкувати на маленькому вогні півгодини, періодично помішуючи. Додати в казан яблука й готувати на маленькому вогні ще близько 15-20 хвилин. Подавати телятину з кашею або картопляним пюре (у мене з кус-кусом).

м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Печінкові оладки з вівсяними пластівцями
м`ясо та субпродукти, оладки млинці та сирники
Світлана ЯСЬКОВА 837
Приготування не займає багато часу, а результат радує – рідні змітають все, не залишивши на ранок жодного шматочка!
Котлети по-угорськи
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 146
Рецепт із книги Бені Сайда «Котлети».
Новорічне меню: Голубці з булгуром
м`ясо та субпродукти, крупи та страви з борошна, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 1148
У кожної господині є свій перевірений рецепт голубців, який люблять в її родині. В мене також він є!
Курка «Качіаторе» в густому томатно-овочевому соусі
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 316
Настільки ніжне м'ясо та неймовірно тонкий смак, що буквально можна язик проковтнути!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: