Гаряча тема:
- Війна
Ніжна, м'яка, соковита... Мяско просто тане в роті! А яблука з корицею надають страві цікаву пряну нотку й приємну кислинку. Зазвичай, таку телятину готують на Кавказі.
Складові:
1кг телятини,
3 цибулини,
сіль,
чорний мелений перець,
трохи кориці,
2 склянки окропу,
5 зелених яблук,
1 ст. л. томатної пасти,
4 ст. л. цукру,
3,5 ст. л. оцту,
4 ст. л. оливкової олії.
Приготування:
Розігріти в глибокій сковорідці або в казані оливкову олію. Обсмажити телятину, яку попередньо потрібно нарізати кубиками. Додати цибулю кільцями. Протушкувати 7 хвилин. Помити яблука, видалити серцевинку, нарізати часточками. Коли м'ясо майже готове, додати в казан томатну пасту, оцет, цукор, посолити, поперчити та приправити корицею. Влити окріп. Закрити казан кришкою і тушкувати на маленькому вогні півгодини, періодично помішуючи. Додати в казан яблука й готувати на маленькому вогні ще близько 15-20 хвилин. Подавати телятину з кашею або картопляним пюре (у мене з кус-кусом).
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: