ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Кубинський салат з копченою куркою, авокадо та оливками

17 Січня 2019 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 4032
Копчена куряча грудка надає страві цікавого злегка димного післясмаку. В поєднанні з «горіховим» відтінком авокадо виходить неймовірно смачно!
Копчена куряча грудка надає страві цікавого злегка димного післясмаку. В поєднанні з «горіховим» відтінком авокадо виходить неймовірно смачно! Фото: автора

Копчена куряча грудка надає страві цікавого злегка димного післясмаку. В поєднанні з «горіховим» відтінком авокадо виходить неймовірно смачно!

У цього салату немає яскраво вираженого гострого або кислого смаку. Жоден компонент не домінує, але всі разом вони створили чудову, ситну та смачну страву.

ІНГРЕДІЄНТИ:

1 авокадо,

1 копчена куряча грудка,

пучок зеленого салату,

160 г оливок,

декілька горішків мигдалю.

Заправка:

2 ст. л. соєвого соусу,

перець чорний мелений,

50 мл оливкової олії,

1 ст. л. лимонного соку,

1 ч. л. діжонської гірчиці,

0,5 ст. л. меду.

ПРИГОТУВАННЯ:

Мигдаль підсмажити на сухій сковорідці.

Після охолодження подрібнити ножем.

Філе копченої курки нарізати часточками на зразок слайсів. Салат обполоснути, струсити воду й нарвати руками довільно.

Оливки розрізати навпіл.

Викласти їх зверху на листя салату з куркою.

Авокадо почистити від шкірки, вийняти кісточку й скропити лимонним соком. Нарізати скибочками.

Змішати всі інгредієнти для заправки.

Полити заправкою салат.

Подавати можна як порційно, так і на загальній тарілці.

Перед самою подачею до столу посипати подрібненим мигдалем.

салати без майонезу, салати, кубинський салат з куркою авокадо та оливками, салати з авокадо

Коментарі:

  Так  Ні, дякую