Гаряча тема:
- Війна
У цього салату немає яскраво вираженого гострого або кислого смаку. Жоден компонент не домінує, але всі разом вони створили чудову, ситну та смачну страву.
ІНГРЕДІЄНТИ:
1 авокадо,
1 копчена куряча грудка,
пучок зеленого салату,
160 г оливок,
декілька горішків мигдалю.
Заправка:
2 ст. л. соєвого соусу,
перець чорний мелений,
50 мл оливкової олії,
1 ст. л. лимонного соку,
1 ч. л. діжонської гірчиці,
0,5 ст. л. меду.
ПРИГОТУВАННЯ:
Мигдаль підсмажити на сухій сковорідці.
Після охолодження подрібнити ножем.
Філе копченої курки нарізати часточками на зразок слайсів. Салат обполоснути, струсити воду й нарвати руками довільно.
Оливки розрізати навпіл.
Викласти їх зверху на листя салату з куркою.
Авокадо почистити від шкірки, вийняти кісточку й скропити лимонним соком. Нарізати скибочками.
Змішати всі інгредієнти для заправки.
Полити заправкою салат.
Подавати можна як порційно, так і на загальній тарілці.
Перед самою подачею до столу посипати подрібненим мигдалем.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: