clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
17 Січня 2019 р. Світлана ЯСЬКОВА 1205

Кубинський салат з копченою куркою, авокадо та оливками

Копчена куряча грудка надає страві цікавого злегка димного післясмаку. В поєднанні з «горіховим» відтінком авокадо виходить неймовірно смачно!
Копчена куряча грудка надає страві цікавого злегка димного післясмаку. В поєднанні з «горіховим» відтінком авокадо виходить неймовірно смачно! Фото: автора

Копчена куряча грудка надає страві цікавого злегка димного післясмаку. В поєднанні з «горіховим» відтінком авокадо виходить неймовірно смачно!

У цього салату немає яскраво вираженого гострого або кислого смаку. Жоден компонент не домінує, але всі разом вони створили чудову, ситну та смачну страву.

ІНГРЕДІЄНТИ:

1 авокадо,

1 копчена куряча грудка,

пучок зеленого салату,

160 г оливок,

декілька горішків мигдалю.

Заправка:

2 ст. л. соєвого соусу,

перець чорний мелений,

50 мл оливкової олії,

1 ст. л. лимонного соку,

1 ч. л. діжонської гірчиці,

0,5 ст. л. меду.

ПРИГОТУВАННЯ:

Мигдаль підсмажити на сухій сковорідці.

Після охолодження подрібнити ножем.

Філе копченої курки нарізати часточками на зразок слайсів. Салат обполоснути, струсити воду й нарвати руками довільно.

Оливки розрізати навпіл.

Викласти їх зверху на листя салату з куркою.

Авокадо почистити від шкірки, вийняти кісточку й скропити лимонним соком. Нарізати скибочками.

Змішати всі інгредієнти для заправки.

Полити заправкою салат.

Подавати можна як порційно, так і на загальній тарілці.

Перед самою подачею до столу посипати подрібненим мигдалем.

салати без майонезу, салати, кубинський салат з куркою авокадо та оливками, салати з авокадо

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Теплий салат із баклажанами, квасолею та маринованою цибулею
салати
Світлана ЯСЬКОВА 938
Лише три основних інгредієнти, а на виході – справжня симфонія смаку та аромату!
Салат із редькою та гранатом (узбецька кухня)
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 1871
Салат багатий на вітаміни, дуже соковитий та легкий.
Теплий салат із курячою печінкою та вишнями
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1626
Яскрава, легка й дуже смачна страва!
Салат із хурми, курки та гарбузового насіння
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1275
Стигла хурма ідеально поєднується з куркою та практично зі всіма сирами.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: