clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
20 Січня 2019 р. Світлана ЯСЬКОВА 795

Капустяники з сиром

Це дуже ніжні й смачні оладки з капусти, які готуються досить просто з доступних продуктів.
Це дуже ніжні й смачні оладки з капусти, які готуються досить просто з доступних продуктів. Фото: автора

Це дуже ніжні й смачні оладки з капусти, які готуються досить просто з доступних продуктів.

Страва дуже проста, але спосіб приготування досить неординарний. Тут вам і гарнір, і окрема овочева страва, і млинці.

ІНГРЕДІЄНТИ:

300 г капусти,

1 яйце,

50 г твердого сиру,

2 ст. л. борошна,

0,5 ч. л. розпушувача,

2 зубки часнику,

сіль,

перець,

мускатний горіх,

1 ст. л. сметани.

ПРИГОТУВАННЯ:

Капусту запарити, як на голубці в підсоленій воді. Потім дрібно посікти й охолодити. Посолити, присмачити цукром та пом’яти руками. Сир натерти на тертці, часник — вичавити. Змішати все разом.

Додати сметану та яйце, перемішати. Всмпати борошно з розпушувачем, спеції та знову ретельно перемішати.

Обсмажувати капустяники, формуючи невеликі оладки, на розігрітій олії з обох сторін до золотавої скоринки.

Викладати на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир. Подавати зі сметаною.

капуста, оладки млинці та сирники, капустяники з сиром, млинці з капусти, капустяники, овочеві страви, овочі, страви з овочів

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Маринована капуста «Провансаль» швидкого приготування
салати, домашні заготовки, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 6389
Ця холодна закуска – просто дивовижний додаток до м'яса й птиці, а також до гарнірів із картоплі чи каші.
Броколі в «янтарі» – готується швидко, виходить дуже смачно
овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 1626
Сирний соус доповнює та немов «облагороджує» смак суцвіть броколі. За цією ж аналогією можна готувати й цвітну капусту.
Салат «Бергамо» з пекінкою, салямі, кукурудзою та грінками
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1416
Ніжний, легкий та божевільно смачний!
Ледачі «не голубці» - швидка модернізація класичного рецепта
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 3684
Експрес-спосіб приготування улюбленої всіма страви.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: