Гаряча тема:
- Війна
Страва дуже проста, але спосіб приготування досить неординарний. Тут вам і гарнір, і окрема овочева страва, і млинці.
ІНГРЕДІЄНТИ:
300 г капусти,
1 яйце,
50 г твердого сиру,
2 ст. л. борошна,
0,5 ч. л. розпушувача,
2 зубки часнику,
сіль,
перець,
мускатний горіх,
1 ст. л. сметани.
ПРИГОТУВАННЯ:
Капусту запарити, як на голубці в підсоленій воді. Потім дрібно посікти й охолодити. Посолити, присмачити цукром та пом’яти руками. Сир натерти на тертці, часник — вичавити. Змішати все разом.
Додати сметану та яйце, перемішати. Всмпати борошно з розпушувачем, спеції та знову ретельно перемішати.
Обсмажувати капустяники, формуючи невеликі оладки, на розігрітій олії з обох сторін до золотавої скоринки.
Викладати на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир. Подавати зі сметаною.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: