clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
21 Січня 2019 р. Світлана ЯСЬКОВА 511

Курячі «кишеньки» з адигейським сиром та шпинатом

Цікавий і швидкий спосіб приготування курячого філе.
Цікавий і швидкий спосіб приготування курячого філе. Фото: автора

Цікавий і швидкий спосіб приготування курячого філе.

Дуже смачне поєднання адигейського сиру та шпинату. Якщо не любите шпинат, його можна замінити подрібненими зеленими оливками, зеленою цибулею або будь-якою зеленню на ваш смак.

Інгредієнти:

2 курячих філе,

150 г бринзи,

2 жмені подрібненого шпинату (свіжого або замороженого),

1 велика цибулина,

3 зубки часнику,

сіль,

мускатний горіх,

карі,

перець за смаком.

Для кляру:

2 яйця,

50 мл молока,

3-4 ст. л. борошна,

панірувальні сухарі.

Приготування:

Цибулю дрібно нарізати та обсмажити на олії.

Додати подрібнений часник і шпинат. Посолити, поперчити й готувати до м'якості (рідина зі шпинату повинна випаруватися).

Коли начинка охолоне, додати тертий адигейський сир.

Тим часом нарізати тонкими «скибочками» та відбити курячі грудки. Їх теж за смаком приправити спеціями, перцем та сіллю. На філе викласти шпинатно-сирну начинку.

Скласти його навпіл на зразок конвертиків (можна згорнути рулетиком і скріпити зубочисткою). Кожну «кишеньку» обережно обкачати в борошні.

Потім занурити в збиті з молоком яйця. Насамкінець обкачати в панірувальних сухарях. Смажити на невеликому вогні, щоб конвертики підрум’янилися з кожного боку.

Викладати на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру.

страви з курятини, куряче філе, відбивні, м`ясо та субпродукти, курячі кишеньки з адигейським сиром і шпинатом

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

М'ясо по-французьки — «безмайонезний» варіант
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2059
Серед незаперечних переваг цієї страви — простота, доступність інгредієнтів і незмінно добрий результат навіть за відсутності кулінарних навичок.
Завиванці з сиром сулугуні, шинкою та ківі
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1044
Для начинки можна використовувати гриби, сир, овочі, сухофрукти – все, до чого приведе вас кулінарна фантазія!
Свинина під «Лисячою шубкою» з корейською морквою
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1412
Особливо це м’яско подобається чоловікам. Воно виходить дуже соковитим, оливки додають пікантності.
М’ясні рулетики з консервованими персиками, запечені в духовці
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1462
Моя авторська фантазія на тему «два в одному»: крученики & відбивна по-французьки в "одному флаконі".
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: