ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Курячі «кишеньки» з адигейським сиром та шпинатом

21 Січня 2019 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 3176
Цікавий і швидкий спосіб приготування курячого філе.
Цікавий і швидкий спосіб приготування курячого філе. Фото: автора

Цікавий і швидкий спосіб приготування курячого філе.

Дуже смачне поєднання адигейського сиру та шпинату. Якщо не любите шпинат, його можна замінити подрібненими зеленими оливками, зеленою цибулею або будь-якою зеленню на ваш смак.

Інгредієнти:

2 курячих філе,

150 г бринзи,

2 жмені подрібненого шпинату (свіжого або замороженого),

1 велика цибулина,

3 зубки часнику,

сіль,

мускатний горіх,

карі,

перець за смаком.

Для кляру:

2 яйця,

50 мл молока,

3-4 ст. л. борошна,

панірувальні сухарі.

Приготування:

Цибулю дрібно нарізати та обсмажити на олії.

Додати подрібнений часник і шпинат. Посолити, поперчити й готувати до м'якості (рідина зі шпинату повинна випаруватися).

Коли начинка охолоне, додати тертий адигейський сир.

Тим часом нарізати тонкими «скибочками» та відбити курячі грудки. Їх теж за смаком приправити спеціями, перцем та сіллю. На філе викласти шпинатно-сирну начинку.

Скласти його навпіл на зразок конвертиків (можна згорнути рулетиком і скріпити зубочисткою). Кожну «кишеньку» обережно обкачати в борошні.

Потім занурити в збиті з молоком яйця. Насамкінець обкачати в панірувальних сухарях. Смажити на невеликому вогні, щоб конвертики підрум’янилися з кожного боку.

Викладати на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру.

страви з курятини, куряче філе, відбивні, м`ясо та субпродукти, курячі кишеньки з адигейським сиром і шпинатом

Коментарі:

  Так  Ні, дякую