Гаряча тема:
- Війна
І все завдяки горіхам та вершкам, які надають капусті нового смаку.
ІНГРЕДІЄНТИ:
800 г білокачанної капусти,
500 г свинини,
150 г волоських горіхів,
1 велика морквина,
1 цибулина,
200 мл жирних вершків,
1 ст. л. цукру,
дрібка солі,
мускатний горіх,
куркума,
хмелі-сунелі,
чорний мелений перець,
лавровий листок.
ПРИГОТУВАННЯ:
М’ясо нарізати кубиками.
Підсмажити його на олії до рум’яної скоринки.
Моркву натерти на крупній тертці. Цибулю порізати дрібними кубиками. Додати овочі до м’яса та смажити все разом.
Влити вершки, підсолити, додати спеції та хмелі-сунелі.
Капусту тонко нашаткувати. Посолити та присмачити цукром. Добре розім’яти руками, щоб капуста пустила сік.
Додати до неї засмажку з овочами та м’ясом та ретельно перемішати.
Волоські горіхи подрібнити ножем та підсмажити на сковорідці. Додати до капусти разом із лавровим листком.
Перекласти все у горщик і відправити в духовку.
Запікати при 200°С протягом години.
Готову страву прикрасити свіжою зеленню та горіхами.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: