clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
28 Січня 2019 р. Світлана ЯСЬКОВА 690

Тушкована капуста з волоськими горіхами, запечена в горщику

Незвичне поєднання продуктів, проте ви здивуєтеся, наскільки це смачно!
Незвичне поєднання продуктів, проте ви здивуєтеся, наскільки це смачно! Фото: автора

Незвичне поєднання продуктів, проте ви здивуєтеся, наскільки це смачно!

І все завдяки горіхам та вершкам, які надають капусті нового смаку.

ІНГРЕДІЄНТИ:

800 г білокачанної капусти,

500 г свинини,

150 г волоських горіхів,

1 велика морквина,

1 цибулина,

200 мл жирних вершків,

1 ст. л. цукру,

дрібка солі,

мускатний горіх,

куркума,

хмелі-сунелі,

чорний мелений перець,

лавровий листок.

ПРИГОТУВАННЯ:

М’ясо нарізати кубиками.

Підсмажити його на олії до рум’яної скоринки.

Моркву натерти на крупній тертці. Цибулю порізати дрібними кубиками. Додати овочі до м’яса та смажити все разом.

Влити вершки, підсолити, додати спеції та хмелі-сунелі.

Капусту тонко нашаткувати. Посолити та присмачити цукром. Добре розім’яти руками, щоб капуста пустила сік.

Додати до неї засмажку з овочами та м’ясом та ретельно перемішати.

Волоські горіхи подрібнити ножем та підсмажити на сковорідці. Додати до капусти разом із лавровим листком.

Перекласти все у горщик і відправити в духовку.

Запікати при 200°С протягом години.

Готову страву прикрасити свіжою зеленню та горіхами.

   

    

капуста, тушкована капуста, овочеві стави, м`ясо та субпродукти, страви з овочів, овочі, страви в горщиках, глиняні горщики, тушкована капуста з волоськими горіхами

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Ледачі «не голубці» - швидка модернізація класичного рецепта
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 3920
Експрес-спосіб приготування улюбленої всіма страви.
Молода капуста, тушкована з грибами, м'ясом та сиром «Янтар»
м`ясо та субпродукти, гриби, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 2920
Чи любите ви капусту так, як люблю її я? Якщо так, то ви потрапили за правильною адресою! Якщо ж ні, то я на сто відсотків гарантую, що ви раз і назавжди зміните про неї свою думку!
Брюссельська капуста з фрикадельками в глиняному горщику
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1188
Ця корисна й смачна страва вигідна ще й тим, що до неї не потрібен гарнір, адже в ній уже є овочі!
Капуста, тушкована зі свининою, яблуками і медом
м`ясо та субпродукти, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 1394
Цікаве рішення для звичної буденної страви.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: