ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
11 Грудня, 2019

Тушкована капуста з волоськими горіхами, запечена в горщику

28 Січня 2019 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 944
Незвичне поєднання продуктів, проте ви здивуєтеся, наскільки це смачно!
Незвичне поєднання продуктів, проте ви здивуєтеся, наскільки це смачно! Фото: автора

Незвичне поєднання продуктів, проте ви здивуєтеся, наскільки це смачно!

І все завдяки горіхам та вершкам, які надають капусті нового смаку.

ІНГРЕДІЄНТИ:

800 г білокачанної капусти,

500 г свинини,

150 г волоських горіхів,

1 велика морквина,

1 цибулина,

200 мл жирних вершків,

1 ст. л. цукру,

дрібка солі,

мускатний горіх,

куркума,

хмелі-сунелі,

чорний мелений перець,

лавровий листок.

ПРИГОТУВАННЯ:

М’ясо нарізати кубиками.

Підсмажити його на олії до рум’яної скоринки.

Моркву натерти на крупній тертці. Цибулю порізати дрібними кубиками. Додати овочі до м’яса та смажити все разом.

Влити вершки, підсолити, додати спеції та хмелі-сунелі.

Капусту тонко нашаткувати. Посолити та присмачити цукром. Добре розім’яти руками, щоб капуста пустила сік.

Додати до неї засмажку з овочами та м’ясом та ретельно перемішати.

Волоські горіхи подрібнити ножем та підсмажити на сковорідці. Додати до капусти разом із лавровим листком.

Перекласти все у горщик і відправити в духовку.

Запікати при 200°С протягом години.

Готову страву прикрасити свіжою зеленню та горіхами.

   

    

капуста, тушкована капуста, овочеві стави, м`ясо та субпродукти, страви з овочів, овочі, страви в горщиках, глиняні горщики, тушкована капуста з волоськими горіхами

Коментарі:

  Так  Ні, дякую