clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
5 Лютого 2019 р. Світлана ЯСЬКОВА 981

«Золота рибка» в томатно-соєвому маринаді

Рибка ніжна і дуже соковита. А колір просто розкішний, і справді «золотий»!
Рибка ніжна і дуже соковита. А колір просто розкішний, і справді «золотий»! Фото: автора

Будь-яка риба, приготована за цим рецептом, буде незмінно смачною, ніжною і соковитою.

Навіть звичайнісінький минтай та сухувата тріска набудуть нового цікавого звучання в цьому неймовірному маринаді. Цього разу я взяла рибку із незвичною назвою «блувайтинг». У результаті смак страви полонив усю родину й тепер мені якнайшвидше хочеться спробувати приготувати в такий спосіб якогось іншого представника морської фауни.

ІНГРЕДІЄНТИ:

700 г морської риби (блувайтинг, але можна готувати путасу, тріску, хек, минтай, горбушу, тіляпію тощо),

2 ст. л. соєвого соусу,

3 ст. л. не гострого кетчупу,

3 зубки часнику,

борошно (для панірування),

олія (для смаження),

тим’ян.

ПРИГОТУВАННЯ:

Нарізати рибу середніми шматками, скласти в глибоку миску. Посипати сіллю і перцем, додати кетчуп, тим’ян, соєвий соус і подрібнений часник. Все обережно, щоб не пошкодити рибку, перемішати.

Накрити миску кришкою і поставити в холодильник на декілька годин. Потім запанірувати кожен шматочок, не очищаючи від маринаду, в борошні.

Обсмажити на олії на середньому вогні, з усіх боків до зарум'янювання.

Готову рибку викласти на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.

Подати зі шматочком лимона та будь-яким соусом.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: виходить дуже смачна страва. Рибка ніжна і дуже соковита. А колір просто розкішний, і справді «золотий»!

риба та морепродукти, риба, блувайтинг, золота рибка, золота рибка в томатно-соєвому маринаді, риба в маринаді, смажена риба, морська риба

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Риба з імбиром у пивному клярі
риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 927
За цим рецептом можна готувати будь-яку морську рибку, але в мене нині особлива - з романтичною назвою Red Pearl («червона перлина»), яка в нас іменується просто — «красноглазка».
Фарширований короп на цибульній подушці
риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1251
Ідеальна страва для Водохресного Святвечора та будь-якого святкування!
Короп, запечений зі сливами
риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1107
Принцип приготування цієї річкової рибки побудований на трьох китах — ШВИДКО, ПРОСТО й СМАЧНО.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: