clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
15 Лютого 2019 р. Світлана ЯСЬКОВА 1524

Малосольна експрес-скумбрія

За таким рецептом можна маринувати не лише скумбрію, але й ставриду чи оселедець.
За таким рецептом можна маринувати не лише скумбрію, але й ставриду чи оселедець. Фото: автора

За таким рецептом можна маринувати не лише скумбрію, але й ставриду чи оселедець.

Ми дуже любимо малосольний оселедчик у будь-якому варіанті. Найбільше моїм чоловікам подобається домашня маринована скумбрія. Відмінність цього рецепту в тому, що готується оселедець дуже швидко, а виходить дуже смачно.

ІНГРЕДІЄНТИ:

На 2 рибини:

150 мл рафінованої олії,

3-4 ст. л. оцту 9%-го,

1 ст. л. солі,

1 ст. л цукру (з гіркою),

перець чорний мелений,

лавровий листок,

коріандр,

бутончик гвоздики,

1 запашна перчина,

2 великі цибулини.

ПРИГОТУВАННЯ:

Скумбрію наполовину розморозити, відрізати голову й випатрати. Розрізати уздовж навпіл, видалити хребет і плавці, відділити філе та вийняти великі кістки (дрібні в процесі розчиняться).

Потім нарізати порційними шматочками.

Цибулю почистити та нарізати півкільцями. Викладати шарами: шар рибки та шар цибулі.

Так робити доти, поки не закінчиться рибка.

Ретельно змішати всі складові для маринаду.

Залити ним рибку.

Залишити на 4-5 годин маринуватися (якщо сумніваєтеся, то можна витримати рибу в маринаді довше, але мені завжди вистачає цього часу).

скумбрія, оселедець, малосольна експрес-скумбрія, закуска, закуски, риба та морепродукти

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Домашній оселедець, засолений із головою
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1957
Ця малосольна, ніжна та пряна рибка дасть фору будь-якому, навіть найсмачнішому оселедцю, купленому в магазині.
Скумбрія сухого пряного експрес-посолу
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 3036
Рибка виходить в міру солоною, ніжною та дуже смачною!
Скумбрія малосольна, яка не поступається за смаком червоній рибі
закуски, риба та морепродукти, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 8585
Найлегший рецепт маринування скумбрії. Рибка, виходить у багато разів смачнішою і ніжнішою, ніж магазинна.
Скумбрія «Чотири плюса» в чайному розсолі
закуски, риба та морепродукти, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 5018
Така рибка і за зовнішнім виглядом, і за смаком дуже нагадує скумбрію холодного копчення
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: