Гаряча тема:
- Війна
Ми дуже любимо малосольний оселедчик у будь-якому варіанті. Найбільше моїм чоловікам подобається домашня маринована скумбрія. Відмінність цього рецепту в тому, що готується оселедець дуже швидко, а виходить дуже смачно.
ІНГРЕДІЄНТИ:
На 2 рибини:
150 мл рафінованої олії,
3-4 ст. л. оцту 9%-го,
1 ст. л. солі,
1 ст. л цукру (з гіркою),
перець чорний мелений,
лавровий листок,
коріандр,
бутончик гвоздики,
1 запашна перчина,
2 великі цибулини.
ПРИГОТУВАННЯ:
Скумбрію наполовину розморозити, відрізати голову й випатрати. Розрізати уздовж навпіл, видалити хребет і плавці, відділити філе та вийняти великі кістки (дрібні в процесі розчиняться).
Потім нарізати порційними шматочками.
Цибулю почистити та нарізати півкільцями. Викладати шарами: шар рибки та шар цибулі.
Так робити доти, поки не закінчиться рибка.
Ретельно змішати всі складові для маринаду.
Залити ним рибку.
Залишити на 4-5 годин маринуватися (якщо сумніваєтеся, то можна витримати рибу в маринаді довше, але мені завжди вистачає цього часу).
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: