clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
16 Лютого 2019 р. Світлана ЯСЬКОВА 1397

Рисовий суп із лісовими грибами «Грибна полянка»

Неймовірно ароматний і насичений супчик, який не тільки не втрачає своїх смакових якостей наступного дня, але й стає ще смачнішим!
Неймовірно ароматний і насичений супчик, який не тільки не втрачає своїх смакових якостей наступного дня, але й стає ще смачнішим! Фото: автора

Неймовірно ароматний і насичений супчик, який не тільки не втрачає своїх смакових якостей наступного дня, але й стає ще смачнішим!

Смачна та ситна перша страва. Мій чоловік називає її «душевний супчик». Гриби при цьому можна використовувати будь-які: свіжі, заморожені, сухі. Він чудовий як із лісовими грибами, так і з магазинними печерицями чи гливами. Особливо смачно з грінками з бородинського хліба.

ІНГРЕДІЄНТИ:

3 л води,

4-5 курячих крилець,

8 середніх картоплин,

1 цибулина,

500 г заморожених грибів (можна свіжих чи сушених),

1 морквина,

100 г рису,

кріп та петрушка,

50 г вершкового масла,

2 ст. л. борошна,

сіль за смаком,

перець мелений.

ПРИГОТУВАННЯ:

З курячих крилець приготувати бульйон.

Моркву почистити, помити й натерти на тертці середнього розміру. Цибулю подрібнити кубиком. Картоплю нарізати середніми шматочками.

Моркву і цибулю викласти на сковорідку і спасерувати протягом 3-5 хвилин у невеликій кількості вершкового масла.

Додати борошно.

Перемішати й пасерувати все разом протягом 5-7 хвилин.

Гриби розморозити та промити під проточною водою.

Промити рис і покласти його в каструлю з киплячим бульйоном. Варити протягом 5-7 хвилин, потім додати нарізану картоплю. Після закипання в каструлю також додати засмажку й варити суп до повної готовності (ще 15-20 хвилин). Наприкінці посолити, поперчити, до дати лавровий листок та подрібнену зелень.

Готовий суп розкласти в тарілки й подавати до столу.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: можна додавати зелень безпосередньо в кожну тарілку. Не буде зайвою сметана та сухарики.

 

перші страви, супи, суп, рисовий суп з лісовими грибами, грибна полянка, страви з грибів, гриби, грибні страви

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Німецький суп із квасолею, грибами та кльоцками шпецле
перші страви, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 2450
Дуже навариста перша страва, в зимову пору року просто казка!
Червоний борщ із... «сирим» смородиновим варенням
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 1331
Завдяки ягодам смак першої страви стає багатшим та свіжішим!
Селянська «Затируха» – суп, який подобається усім
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 4459
Родзинка страви – в незвичній борошняній крихті, яку мої близькі прозвали «лінивою локшиною».
Рисовий суп зі спаржевою квасолею по-італійськи
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 1869
Смачна перша страва, яка досить швидко й просто готується.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: