clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
16 Лютого 2019 р. Світлана ЯСЬКОВА 778

Рисовий суп із лісовими грибами «Грибна полянка»

Неймовірно ароматний і насичений супчик, який не тільки не втрачає своїх смакових якостей наступного дня, але й стає ще смачнішим!
Неймовірно ароматний і насичений супчик, який не тільки не втрачає своїх смакових якостей наступного дня, але й стає ще смачнішим! Фото: автора

Неймовірно ароматний і насичений супчик, який не тільки не втрачає своїх смакових якостей наступного дня, але й стає ще смачнішим!

Смачна та ситна перша страва. Мій чоловік називає її «душевний супчик». Гриби при цьому можна використовувати будь-які: свіжі, заморожені, сухі. Він чудовий як із лісовими грибами, так і з магазинними печерицями чи гливами. Особливо смачно з грінками з бородинського хліба.

ІНГРЕДІЄНТИ:

3 л води,

4-5 курячих крилець,

8 середніх картоплин,

1 цибулина,

500 г заморожених грибів (можна свіжих чи сушених),

1 морквина,

100 г рису,

кріп та петрушка,

50 г вершкового масла,

2 ст. л. борошна,

сіль за смаком,

перець мелений.

ПРИГОТУВАННЯ:

З курячих крилець приготувати бульйон.

Моркву почистити, помити й натерти на тертці середнього розміру. Цибулю подрібнити кубиком. Картоплю нарізати середніми шматочками.

Моркву і цибулю викласти на сковорідку і спасерувати протягом 3-5 хвилин у невеликій кількості вершкового масла.

Додати борошно.

Перемішати й пасерувати все разом протягом 5-7 хвилин.

Гриби розморозити та промити під проточною водою.

Промити рис і покласти його в каструлю з киплячим бульйоном. Варити протягом 5-7 хвилин, потім додати нарізану картоплю. Після закипання в каструлю також додати засмажку й варити суп до повної готовності (ще 15-20 хвилин). Наприкінці посолити, поперчити, до дати лавровий листок та подрібнену зелень.

Готовий суп розкласти в тарілки й подавати до столу.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: можна додавати зелень безпосередньо в кожну тарілку. Не буде зайвою сметана та сухарики.

 

перші страви, супи, суп, рисовий суп з лісовими грибами, грибна полянка, страви з грибів, гриби, грибні страви

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Селянська «Затируха» – суп, який подобається усім
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 3222
Родзинка страви – в незвичній борошняній крихті, яку мої близькі прозвали «лінивою локшиною».
Зелений борщ від Ігоря Місевича
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 1805
Здається, що може бути простішим, ніж зелений борщ? Але це ви просто ще не куштували борщ за рецептом колишнього учасника «МайстерШеф» Ігоря Місевича!
Німецький суп із квасолею, грибами та кльоцками шпецле
перші страви, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 1593
Дуже навариста перша страва, в зимову пору року просто казка!
Червоний борщ із... «сирим» смородиновим варенням
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 928
Завдяки ягодам смак першої страви стає багатшим та свіжішим!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: