clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
22 Лютого 2019 р. Ганна ПАРХОМЕНКО 548

Пісочне печиво із горіхово-фініковою начинкою

Печиво виходить неймовірно смачним!
Печиво виходить неймовірно смачним!

Обіцяю, це надзвичайно смачно!

Інгредієнти:

Тісто:

100 г вершкового масла,
200 г борошна,
50 г холодної води,
20 г цукру (можна не додавати).

Начинка:

200 г горіхів (у мене волоські),
100 г фініків (можна замінити на 100 г меду),
0,5 ч. л. кориці,
дрібка солі.



ПРИГОТУВАННЯ:

Залийте фініки окропом, поки готуєте тісто (якщо використовуєте мед, пропустіть цей крок). Просійте борошно, додайте м’яке масло і цукор, розітріть все в крихту. Додайте холодну воду і замісіть м’яке тісто. Загорніть його у плівку та покладіть на півгодини в холодильник – так з ним буде легше працювати. Тим часом приготуйте начинку: перебийте у блендері фініки з горіхами й корицею. Розділіть тісто на 15-20 частин, кожну тонко розкатайте у формі кружалець. На кожне викладіть горіхову начинку "ковбаскою" (приблизно чайну ложку з вершечком). Згорніть рулетиком, з'єднайте краї, формуючи півмісяць (можна залишити смаколики просто у формі рулетиків). Перекладіть на встелене пергаментом деко та відправте у розігріту до 180C духовку на 15-20 хвилин (доки печиво злегка не зарум'яниться).


Дайте готовому печиву трішки охолонути та посипте цукровою пудрою.

рецепти від читачів

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Печиво «Варенички» з сиром та какао
печиво
Світлана ЯСЬКОВА 2172
Ніжне, розсипчасте тісто й ароматна в міру солодка начинка! Продукти звичайнісінькі, а результат несподівано розкішний!
Рогалики з вишнею та шоколадом, які буквально тануть у роті!
солодка випічка, печиво
Світлана ЯСЬКОВА 4050
Зовні хрустка оболонка, вкрита білосніжною ванільною пудрою, а всередині – м'яке, ніжне й ароматне тісто.
Розсипчасте печиво «Діаманти» від П’єра Ерме
печиво
Світлана ЯСЬКОВА 3767
Класичний хрусткий смаколик, який французи називають печиво-сабле, просто тане у роті!
Не «миколайчиками» єдиними: яке ще печиво приготувати до Дня святого Миколая?
печиво
Світлана ЯСЬКОВА 676
Німецьке різдвяне, пісне лимонне, на пиві без яєць, хорватське «вусате», корично-яблучне та кавово-шоколадне… Варіантів нетрадиційного та оригінального печива до улюбленого свята малюків існує безліч!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: