Гаряча тема:
- Війна
Гомілки в цитрусово-медовому соусі готуються швидко й не потребують особливої кулінарної майстерності. Яблука та морква в процесі запікання просочуються маринадом та м’ясним соком, тому виходять пікантними та дуже смачними. Само ж м’ясо вкривається апетитною скоринкою і стає таким м’яким, що його буквально можна їсти губами!
ІНГРЕДІЄНТИ:
3 морквини,
3 кислуватих яблука,
9 курячих гомілок,
0,5 ст. л. солі,
2 ст. л. меду,
2 ст. л. олії,
сіль і перець за смаком,
3 зубки часнику,
сік половинки апельсина й лимона,
орегано,
карі,
куркума.
ПРИГОТУВАННЯ:
Курячі гомілки натерти сумішшю з товченого часнику, солі й чорного перцю. Посипати карі та куркумою. Маринувати в холодильнику декілька годин.
Моркву нарізати кружальцями та викласти на деко, встелене фольгою.
Яблука почистити від шкірочки, за допомогою спеціального пристосування видалити з них качан. Нарізати кружальцями й викласти зверху на моркву.
Ніжки викласти поверх яблук. Перемішати мед, свіжовичавлений лимонний і апельсиновий сік, олію, сіль, орегано та спеції до однорідності. Полити соусом гомілки. Накрити деко зверху фольгою та запікати в попередньо нагрітій до 180ºС духовці 30 хвилин.
Потім перевернути гомілки на інший бік і пекти ще 20 хвилин без фольги до золотавої скоринки.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: