ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Піца-рулетики нашвидкуруч

11 Березня 2019 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 5466
Завдяки тому, що піца
Завдяки тому, що піца "закрита", всередині вона залишається дуже соковитою - сир із неї витікає маленькою лавою. Фото: автора

Просто, швидко, соковито й дуже смачно!

Ця апетитна закуска обов’язково припаде до смаку цінителям піци. Готуються такі рулетики з того ж самого набору продуктів, що й всесвітньо відома італійська випічка, але виглядають вони набагато цікавіше! Таку піцу можна і дітям у школу давати, і в дорогу із собою взяти.

ІНГРЕДІЄНТИ:

0,5 кг готового листково-дріжджового тіста,

150 г твердого сиру,

150 г ковбаси «Салямі»,

0,5 банки консервованих ананасів,

100 г кетчупу,

сушені пряні трави: базилік та орегано,

1 яйце,

оливкова олія,

кунжут,

паприка мелена.

ПРИГОТУВАННЯ:

В тарілочці змішати кетчуп, пряні трави та оливкову олію (все на смак). Залишити на 15-20 хвилин, щоб аромат трав розкрився.

Салямі нарізати тонкою соломкою.

Ананаси подрібнити дрібними шматочками.

Сир натерти на тертці.

Тісто наполовину розморозити й злегка розкачати.

Розділити на 8 рівних прямокутників.

Зверху кожен прямокутник змастити томатним соусом.

Викласти на кожен шматочок тіста ковбасу.

Зверху – шматочки ананасів.

Посипати все тертим сиром. 

Згорнути рулетики.

Викласти їх на деко, встелене пергаментом.

Яйце збити вінчиком з паприкою та сіллю.

За допомогою силіконового пензлика змастити зверху рулетики.

Посипати їх кунжутом.

Випікати в заздалегідь розігрітій духовці  при 200°C протягом 20 хвилин.

Подавати гарячими.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: завдяки тому, що піца "закрита", всередині вона залишається дуже соковитою. Сир із неї витікає маленькою лавою.

Ось такий апетитний розріз:

піца, солона випічка, закуски, закуска, піца-рулетики нашвидкуруч, італійська кухня, листково-дріжджове тісто

Коментарі:

  Так  Ні, дякую