clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
11 Березня 2019 р. Світлана ЯСЬКОВА 851

Піца-рулетики нашвидкуруч

Завдяки тому, що піца
Завдяки тому, що піца "закрита", всередині вона залишається дуже соковитою - сир із неї витікає маленькою лавою. Фото: автора

Просто, швидко, соковито й дуже смачно!

Ця апетитна закуска обов’язково припаде до смаку цінителям піци. Готуються такі рулетики з того ж самого набору продуктів, що й всесвітньо відома італійська випічка, але виглядають вони набагато цікавіше! Таку піцу можна і дітям у школу давати, і в дорогу із собою взяти.

ІНГРЕДІЄНТИ:

0,5 кг готового листково-дріжджового тіста,

150 г твердого сиру,

150 г ковбаси «Салямі»,

0,5 банки консервованих ананасів,

100 г кетчупу,

сушені пряні трави: базилік та орегано,

1 яйце,

оливкова олія,

кунжут,

паприка мелена.

ПРИГОТУВАННЯ:

В тарілочці змішати кетчуп, пряні трави та оливкову олію (все на смак). Залишити на 15-20 хвилин, щоб аромат трав розкрився.

Салямі нарізати тонкою соломкою.

Ананаси подрібнити дрібними шматочками.

Сир натерти на тертці.

Тісто наполовину розморозити й злегка розкачати.

Розділити на 8 рівних прямокутників.

Зверху кожен прямокутник змастити томатним соусом.

Викласти на кожен шматочок тіста ковбасу.

Зверху – шматочки ананасів.

Посипати все тертим сиром. 

Згорнути рулетики.

Викласти їх на деко, встелене пергаментом.

Яйце збити вінчиком з паприкою та сіллю.

За допомогою силіконового пензлика змастити зверху рулетики.

Посипати їх кунжутом.

Випікати в заздалегідь розігрітій духовці  при 200°C протягом 20 хвилин.

Подавати гарячими.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: завдяки тому, що піца "закрита", всередині вона залишається дуже соковитою. Сир із неї витікає маленькою лавою.

Ось такий апетитний розріз:

піца, солона випічка, закуски, закуска, піца-рулетики нашвидкуруч, італійська кухня, листково-дріжджове тісто

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Ідеальне «правильне» тісто для піци
солона випічка
Світлана ЯСЬКОВА 183327
За цим рецептом піца виходить не гіршою, ніж у найкращих піцеріях.
Італійська піца БЕЗ ЯЄЦЬ від шеф-кухаря VаhRеhVаh
солона випічка
Світлана ЯСЬКОВА 3237
Хрустка скоринка і багато-багато начинки!
Піца-кальцоне «Золота рибка» – традиційний склад на новий лад
солона випічка
Світлана ЯСЬКОВА 2342
Приготувати смачну піцу в домашніх умовах цілком реально. І хоча вона не буде пахнути піччю, і «точно такою ж самою, як у Неаполі» теж не буде, проте вийде неодмінно класною! Навіть кращою, ніж у багатьох піцеріях.
Закрита картопляна піца з пряними травами «Pizza di patate»
солона випічка
Світлана ЯСЬКОВА 3026
Не дивуйтеся, приготувати тісто для піци можна з картоплі! Воно виходить еластичним, із ним працювати одне задоволення.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: