Гаряча тема:
- Війна
Ця апетитна закуска обов’язково припаде до смаку цінителям піци. Готуються такі рулетики з того ж самого набору продуктів, що й всесвітньо відома італійська випічка, але виглядають вони набагато цікавіше! Таку піцу можна і дітям у школу давати, і в дорогу із собою взяти.
ІНГРЕДІЄНТИ:
0,5 кг готового листково-дріжджового тіста,
150 г твердого сиру,
150 г ковбаси «Салямі»,
0,5 банки консервованих ананасів,
100 г кетчупу,
сушені пряні трави: базилік та орегано,
1 яйце,
оливкова олія,
кунжут,
паприка мелена.
ПРИГОТУВАННЯ:
В тарілочці змішати кетчуп, пряні трави та оливкову олію (все на смак). Залишити на 15-20 хвилин, щоб аромат трав розкрився.
Салямі нарізати тонкою соломкою.
Ананаси подрібнити дрібними шматочками.
Сир натерти на тертці.
Тісто наполовину розморозити й злегка розкачати.
Розділити на 8 рівних прямокутників.
Зверху кожен прямокутник змастити томатним соусом.
Викласти на кожен шматочок тіста ковбасу.
Зверху – шматочки ананасів.
Посипати все тертим сиром.
Згорнути рулетики.
Викласти їх на деко, встелене пергаментом.
Яйце збити вінчиком з паприкою та сіллю.
За допомогою силіконового пензлика змастити зверху рулетики.
Посипати їх кунжутом.
Випікати в заздалегідь розігрітій духовці при 200°C протягом 20 хвилин.
Подавати гарячими.
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: завдяки тому, що піца "закрита", всередині вона залишається дуже соковитою. Сир із неї витікає маленькою лавою.
Ось такий апетитний розріз:
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: