clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
18 Березня 2019 р. Світлана ЯСЬКОВА 698

Фаршировані курячі крильця

Крильця виходять м'якими й соковитими, з красивою золотавою скоринкою.
Крильця виходять м'якими й соковитими, з красивою золотавою скоринкою. Фото: автора

Спочатку, коли тільки натрапила на цей рецепт, я мало уявляла, як можна без ушкоджень зняти шкірку з крилець. На ділі ж виявилося, що робити це досить просто.

Хоча з першими крильцями я трішки погралася, але потім набила руку й процес пішов швидше. Можна ножем відокремлювати шкірку, а можна й просто руками (палець під шкурку та по колу). Є й один секрет — щоб її легше відокремити, крильця попередньо слід хоча б на годинку замочити в холодній воді. В результаті у вас буде така собі «панчоха», в яку влізає навіть більше фаршу, ніж у гомілку (шкірка крилець дуже розтягується).

ІНГРЕДІЄНТИ:

6 курячих крилець,

200 г курячого фаршу з філе,

1 морквина,

1 цибулина,

2 ст. л. олії,

100 г твердого сиру,

сметана,

гірчиця,

сіль,

суміш перців мелена,

улюблені приправи (у мене карі, куркума, паприка та порошок сушеного кореня селери).

ПРИГОТУВАННЯ:

Відокремити шкірку від кістки (зі зворотного боку крильця шкурка найніжніша, тут потрібно працювати дуже обережно, але навіть якщо ви порвете її, то нічого страшного — фарш густий і не витікатиме). Останню кісточку потрібно залишити разом зі шкіркою. Від інших кісток відокремити все м’ясо та перемолоти його разом із курячим філе.

Цибулю нарізати кубиками, моркву натерти на дрібній тертці. Злегка обсмажити овочі на олії, охолодити. Сир натерти на дрібній тертці. З'єднати смажені овочі, фарш та сир. Посолити, поперчити, додати приправи.

Нафарширувати цією сумішшю крильця. Деко встелити пергаментом або фольгою (змащувати нічим не потрібно). Викласти крильця.

Змішати сметану, гірчицю, спеції та сіль. Зверху змастити цим соусом крила.

Випікати 35-40 хвилин при 190ºС (час запікання плюс-мінус 5-10 хвилин, орієнтуйтеся на свою духовку).

На гарнір добре смакує рис.

курка, страви з курятини, крила, крильця, м`ясо та субпродукти, курячі крильця, фаршировані курячі крильця

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Фаршировані курячі гомілки з апельсинами
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1001
Поєднання апельсина, часнику, приправ і курячого м'яса нікого не залишить байдужим — це дуже смачно!
Домашня курка в горіховому соусі – соковита та м’яка
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 883
Якщо раніше з домашньої, вирощеної без «хімії», птиці ви варили лише холодець чи бульйон, вважаючи її жорсткою, то вам неодмінно варто спробувати цей рецепт!
Курячі гомілки в цитрусово-медовій глазурі з морквою та яблуками
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 497
Такий варіант приготування курятини набагато корисніший, ніж обсмажування на сковорідці. А ще він набагато смачніший!
Гомілки із сюрпризом
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1768
Рецептів приготування курячих ніжок дуже багато. Я ж пропоную вам ще один цікавий варіант цієї неймовірно смачної страви.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: