Гаряча тема:
- Війна
Завдяки цьому рецепту звичайні млинці набувають нового звучання й посядуть гідне місце серед ваших улюблених страв. Замість м’ясної начинки можна використовувати сирну або грибну. Або ж зробити мікс з різних начинок, чергуючи їх при викладанні млинців.
ІНГРЕДІЄНТИ:
Для тіста:
2 яйця,
2 склянки молока,
1 склянка борошна,
1 ч. л. цукру,
сіль,
50 г вершкового масла.
Для начинки:
500 г сирого індичачого фаршу,
2 цибулини,
готове картопляне пюре з 4 середніх картоплин,
2 зубки часнику,
сіль, перець.
Для заливки:
3 яйця,
3 ст. л. борошна,
5 ст. л. сметани,
50 мл вершків (10%),
сіль, перець,
дрібка цукру,
мускатний горіх.
ПРИГОТУВАННЯ:
Тісто на млинці: збити вінчиком яйця, додати молоко та знову збити. Потім влити розтоплене масло, всипати сіль і цукор. Борошно підсипати потроху, збити. Тісто відставити на деякий час, а потім підсмажити тонкі млинці у звичайний спосіб.
Фарш: цибулю дрібно нарізати й спасерувати у мінімальній кількості олії. Додати її у індичачий фарш, вичавити часник й ретельно перемішати. Наприкінці додати картопляне пюре, посолити, поперчити й ще раз ретельно перемішати.
Формування: викласти ложку фарша на край млинця у вигляді ковбаски, скрутити рулетиком.
Скласти у форму для запікання, встелену пергаментом, згортаючи кожен млинець равликом, по колу.
Заливка: змішати борошно, яйця, сметану та вершки, злегка посолити, щоб вийшло не дуже густе тісто й залити зверху ним млинцевий равлик.
Поставити пиріг випікатися в духовку при температурі 180ºС, приблизно на 30 хвилин.
Подавати страву як гарячою, так і холодною, нарізавши порційними шматками.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: