ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Салат «Сирні сердечка»

29 Березня 2019 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 2973
Салат надзвичайно гармонійний, оскільки містить усю палітру смаків, які добре поєднуються та переплітаються між собою.
Салат надзвичайно гармонійний, оскільки містить усю палітру смаків, які добре поєднуються та переплітаються між собою. Фото: автора

Цей м’ясний салатик смачний та ситний, тому цілком може бути основною самостійною стравою.

Салат надзвичайно гармонійний, оскільки містить усю палітру смаків, які добре поєднуються та переплітаються між собою. В оригінальному рецепті до складу страви входить майонез, але я виключила цей інгредієнт, при цьому цілком «безболісно». Салатик і без нього соковитий, а жирний соус лише «глушитиме» оригінальний смак всіх складових.

ІНГРЕДІЄНТИ:

500 г курячих сердечок,

2 морквини,

2 цибулини,

150 г твердого сиру («Голландський», «Російський», «Гауда» тощо),

1 банка консервованої кукурудзи,

сіль,

дрібка солі,

суміш перців мелена,

олія для смаження.

ПРИГОТУВАННЯ:

Сердечка вимочити у воді протягом години, потім помити й нарізати соломкою. Сир натерти на грубій тертці.

Цибулину нарізати тонкими півкільцями.

Моркву натерти на тертці для корейки.

Сердечка обсмажити на олії. Посолити, поперчити.

Додати моркву й цибулю. Присмачити дрібкою цукру. Готувати ще декілька хвилин.

Обсмажені сердечка з овочами охолодити, додати тертий сир та консервовану кукурудзу.

Все перемішати, за бажанням додати подрібнену зелень.

При подачі зверху можна додатково притрусити тертим сиром.

 

салати без майонезу, салат, салат сирні сердечки, страви з курячими сердечками, курячі сердечка, салат

Коментарі:

  Так  Ні, дякую