clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
29 Березня 2019 р. Світлана ЯСЬКОВА 1250

Салат «Сирні сердечка»

Салат надзвичайно гармонійний, оскільки містить усю палітру смаків, які добре поєднуються та переплітаються між собою.
Салат надзвичайно гармонійний, оскільки містить усю палітру смаків, які добре поєднуються та переплітаються між собою. Фото: автора

Цей м’ясний салатик смачний та ситний, тому цілком може бути основною самостійною стравою.

Салат надзвичайно гармонійний, оскільки містить усю палітру смаків, які добре поєднуються та переплітаються між собою. В оригінальному рецепті до складу страви входить майонез, але я виключила цей інгредієнт, при цьому цілком «безболісно». Салатик і без нього соковитий, а жирний соус лише «глушитиме» оригінальний смак всіх складових.

ІНГРЕДІЄНТИ:

500 г курячих сердечок,

2 морквини,

2 цибулини,

150 г твердого сиру («Голландський», «Російський», «Гауда» тощо),

1 банка консервованої кукурудзи,

сіль,

дрібка солі,

суміш перців мелена,

олія для смаження.

ПРИГОТУВАННЯ:

Сердечка вимочити у воді протягом години, потім помити й нарізати соломкою. Сир натерти на грубій тертці.

Цибулину нарізати тонкими півкільцями.

Моркву натерти на тертці для корейки.

Сердечка обсмажити на олії. Посолити, поперчити.

Додати моркву й цибулю. Присмачити дрібкою цукру. Готувати ще декілька хвилин.

Обсмажені сердечка з овочами охолодити, додати тертий сир та консервовану кукурудзу.

Все перемішати, за бажанням додати подрібнену зелень.

При подачі зверху можна додатково притрусити тертим сиром.

 

салати без майонезу, салат, салат сирні сердечки, страви з курячими сердечками, курячі сердечка, салат

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Салат «Гострий язичок»
салати
Світлана ЯСЬКОВА 2607
Хоч на святковий стіл, хоч домашніх потішити — цей салат із язиком і корейською морквою для всього підійде.
Кубинський салат з копченою куркою, авокадо та оливками
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1082
Копчена куряча грудка надає страві цікавого злегка димного післясмаку. В поєднанні з «горіховим» відтінком авокадо виходить неймовірно смачно!
Постимо смачно: Польський салат із червонокачанної капусти, яблук та квасолі
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 5043
Абсолютно легка в приготуванні та цікава на смак страва, яка не лише урізноманітнить пісне меню, але й збагатить організм вітамінами.
Салат із малосольного лосося з «бородинськими» сухариками
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1229
Смачний та корисний салатик, який прийде до смаку любителям червової рибки.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: