Гаряча тема:
- Війна
Українські крученики, італійські ролатіні й сальтімбкка — м'ясні рулетики готують практично скрізь і з найрізноманітнішими начинками! Якщо ж цю страву попередньо не обсмажувати, а запекти в сметані зі шпинатом, то вона буде не лише дієтичною, але й дуже ніжною, м’якою та вершковою. Як на мене, то це найвдаліший варіант приготування м’ясних рулетиків.
ІНГРЕДІЄНТИ:
2 індичачих філе,
1 морквина,
2 цибулини,
2 зубки часнику,
200 мл сметани (15%),
заморожений шпинат (можна свіжий),
сіль,
дрібка цукру,
суміш перців мелена,
паприка шматочками,
куркума,
карі,
1 ст. л. вершкового масла,
0,5 склянки вершків.
ПРИГОТУВАННЯ:
М’ясо нарізати порційними шматочками, відбити, посолити та натерти спеціями.
Для начинки моркву натерти на тертці, цибулину — нарізати дрібними кубиками. Обсмажити овочі до готовності, посолити, всипати цукор.
На кожен шматочок м'яса викласти начинку, згорнути рулетом.
Готові рулети викласти у форму для запікання, складаючи щільно один до одного.
Залити соусом: цибулю та часник подрібнити обсмажити на вершковому маслі. Додати подрібнений шпинат (у мене заморожений). Добре перемішати, додати сметану й вершки, посолити й присмачити спеціями.
Запікати при 160ºС протягом 40 хвилин.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: