clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
7 Квітня 2019 р. Світлана ЯСЬКОВА 882

Рулетики з індички в шпинатному-сметанному соусі

Рулетики не лише дієтичні, але й дуже ніжні, м’які та вершкові.
Рулетики не лише дієтичні, але й дуже ніжні, м’які та вершкові. Фото: автора

Як на мене, то це найвдаліший варіант приготування м’ясних кручеників.

Українські крученики, італійські ролатіні й сальтімбкка — м'ясні рулетики готують практично скрізь і з найрізноманітнішими начинками! Якщо ж цю страву попередньо не обсмажувати, а запекти в сметані зі шпинатом, то вона буде не лише дієтичною, але й дуже ніжною, м’якою та вершковою. Як на мене, то це найвдаліший варіант приготування м’ясних рулетиків.

ІНГРЕДІЄНТИ:

2 індичачих філе,

1 морквина,

2 цибулини,

2 зубки часнику,

200 мл сметани (15%),

заморожений шпинат (можна свіжий),

сіль,

дрібка цукру,

суміш перців мелена,

паприка шматочками,

куркума,

карі,

1 ст. л. вершкового масла,

0,5 склянки вершків.

ПРИГОТУВАННЯ:

М’ясо нарізати порційними шматочками, відбити, посолити та натерти спеціями.

Для начинки моркву натерти на тертці, цибулину — нарізати дрібними кубиками. Обсмажити овочі до готовності, посолити, всипати цукор.

На кожен шматочок м'яса викласти начинку, згорнути рулетом.

Готові рулети викласти у форму для запікання, складаючи щільно один до одного.

Залити соусом: цибулю та часник подрібнити обсмажити на вершковому маслі. Додати подрібнений шпинат (у мене заморожений). Добре перемішати, додати сметану й вершки, посолити й присмачити спеціями.

Запікати при 160ºС протягом 40 хвилин.

куряче філе, крученики, рулетики, м`ясо та субпродукти, рулетики з індички в шпинатному-сметанному соусі

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

М’ясні рулетики з консервованими персиками, запечені в духовці
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1641
Моя авторська фантазія на тему «два в одному»: крученики & відбивна по-французьки в "одному флаконі".
Куряче філе «Екзотика» з вершково-апельсиновим соусом
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1359
Своїм ароматом, яскравістю і неповторним смаком ця страва точно змусить усміхнутися й підніме вам настрій.
Курячі рулетики з грушевою начинкою
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 958
Принадність страви полягає в доступності, простоті приготування й новому смаку, який надає м'ясу курки груша.
Печінкові рулетики із сирно-овочевою начинкою
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 26433
Ці печінкові млинчики виходять тонкими, м’якенькими та ніжними. А цікава начинка робить їх неймовірно смачними
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: