ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
26 Січня, 2020

Кролик у гірчично-сметанному соусі

7 Квітня 2019 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 1368
Кролик за цим рецептом виходить неймовірно ніжним та водночас соковитим.
Кролик за цим рецептом виходить неймовірно ніжним та водночас соковитим. Фото: автора

Соус цікавий, пікантний із яскравим ароматом розмарину.

Кролик за цим рецептом виходить неймовірно ніжним та водночас соковитим.

ІНГРЕДІЄНТИ:

Кролик (у мене тушка близько 1,3 кг),

1 цибулина,

1 морквина,

200 г ніжної гірчиці (у мене діжонська),

200 мл сметани,

2-3 зубки часнику,

спеції та пряні трави: чебрець, розмарин,

петрушка,

сіль,

мелений перець.

ПРИГОТУВАННЯ:

Помити й обробити тушку кролика. Розрізати її порційними шматками. У мисці змішати гірчицю, сметану, сіль, перець, чебрець, розмарин і петрушку. Покласти кролика в приготовлену суміш і залишити маринуватися на 60 хвилин.

Порізати цибулину півкільцями, моркву – брусочками.

Підсмажити кролика з усіх боків на розпеченій сковорідці на олії.

Скласти м’ясо в казанок. Овочі спасерувати й додати до кролика. Влити соус, в якому маринувалося м’ясо. Тушкувати кролика протягом 35-40 хвилин до готовності.

страви з кролика, кролик, м`ясо та субпродукти, кролик у гірчично-сметанному соусі

Коментарі:

  Так  Ні, дякую