Гаряча тема:
- Війна
Кролик за цим рецептом виходить неймовірно ніжним та водночас соковитим.
ІНГРЕДІЄНТИ:
Кролик (у мене тушка близько 1,3 кг),
1 цибулина,
1 морквина,
200 г ніжної гірчиці (у мене діжонська),
200 мл сметани,
2-3 зубки часнику,
спеції та пряні трави: чебрець, розмарин,
петрушка,
сіль,
мелений перець.
ПРИГОТУВАННЯ:
Помити й обробити тушку кролика. Розрізати її порційними шматками. У мисці змішати гірчицю, сметану, сіль, перець, чебрець, розмарин і петрушку. Покласти кролика в приготовлену суміш і залишити маринуватися на 60 хвилин.
Порізати цибулину півкільцями, моркву – брусочками.
Підсмажити кролика з усіх боків на розпеченій сковорідці на олії.
Скласти м’ясо в казанок. Овочі спасерувати й додати до кролика. Влити соус, в якому маринувалося м’ясо. Тушкувати кролика протягом 35-40 хвилин до готовності.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: