clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
9 Квітня 2019 р. Світлана ЯСЬКОВА 1338

Печінка по-строгановськи

Печінка виходить дуже м'якою, вона просто тане в роті!
Печінка виходить дуже м'якою, вона просто тане в роті! Фото: автора

Популярний рецепт приготування субпродуктів.

Печінка виходить дуже м'якою, вона просто тане в роті! Раджу використовувати яловичу або курячу. Остання вийде соковитішою і ніжнішою. Крім того, у неї приємний солодкуватий присмак. Для додання страві неповторного натурального смаку рекомендується солити її лише наприкінці приготування. Тоді ви зможете відчути поєднання солодкуватого присмаку печінки з кислинкою сметани й гостротою свіжого перчика. На гарнір можна приготувати рис, пасту або картопляне пюре.

ІНГРЕДІЄНТИ:

500 г яловичої печінки,

300 мл сметани,

200 г цибулі,

сіль,

суміш перців мелена,

олія.

ПРИГОТУВАННЯ:

Цибулю нарізати півкільцями. Печінку вимочити у воді протягом декількох годин. Потім почистити від плівочок та жовчних проток. Нарізати середніми тонкими пластинками.

Обсмажити цибулю на олії до золотавого кольору.

Додати печінку. Посолити, поперчити. 

Обсмажити з усіх боків. Влити сметану.

Тушкувати протягом 15-20 хвилин.

Дуже добре смакує із картопляним пюре.

 

печінка, м`ясо та субпродукти, страви з печінки, печінка по-строгановськи, печінка в сметані

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Данський печінковий паштет (Dansk leverpostej)
закуски, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1500
Дуже популярна страва скандинавської кухні, без якої, напевно, не обходиться жоден сніданок.
Куряча печінка з яблуками та смородиною
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1563
Смачна й багатогранна страва: печіночка виходить дуже ніжною та м’якенькою, а ягоди, овочі та фрукти чудово доповнюють та розкривають її смак.
Куряча печінка з банановим соусом
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 918
За цим рецептом виходить неймовірно смачна й дуже м'яка печіночка!
Куряча печінка з білими грибами у вершковому соусі
м`ясо та субпродукти, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 1460
Апетитна, м’якенька, пікантна та дуже ситна страва.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: