ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
26 Січня, 2020

Печінка по-строгановськи

9 Квітня 2019 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 1912
Печінка виходить дуже м'якою, вона просто тане в роті!
Печінка виходить дуже м'якою, вона просто тане в роті! Фото: автора

Популярний рецепт приготування субпродуктів.

Печінка виходить дуже м'якою, вона просто тане в роті! Раджу використовувати яловичу або курячу. Остання вийде соковитішою і ніжнішою. Крім того, у неї приємний солодкуватий присмак. Для додання страві неповторного натурального смаку рекомендується солити її лише наприкінці приготування. Тоді ви зможете відчути поєднання солодкуватого присмаку печінки з кислинкою сметани й гостротою свіжого перчика. На гарнір можна приготувати рис, пасту або картопляне пюре.

ІНГРЕДІЄНТИ:

500 г яловичої печінки,

300 мл сметани,

200 г цибулі,

сіль,

суміш перців мелена,

олія.

ПРИГОТУВАННЯ:

Цибулю нарізати півкільцями. Печінку вимочити у воді протягом декількох годин. Потім почистити від плівочок та жовчних проток. Нарізати середніми тонкими пластинками.

Обсмажити цибулю на олії до золотавого кольору.

Додати печінку. Посолити, поперчити. 

Обсмажити з усіх боків. Влити сметану.

Тушкувати протягом 15-20 хвилин.

Дуже добре смакує із картопляним пюре.

 

печінка, м`ясо та субпродукти, страви з печінки, печінка по-строгановськи, печінка в сметані

Коментарі:

  Так  Ні, дякую