Гаряча тема:
- Війна
Печінка виходить дуже м'якою, вона просто тане в роті! Раджу використовувати яловичу або курячу. Остання вийде соковитішою і ніжнішою. Крім того, у неї приємний солодкуватий присмак. Для додання страві неповторного натурального смаку рекомендується солити її лише наприкінці приготування. Тоді ви зможете відчути поєднання солодкуватого присмаку печінки з кислинкою сметани й гостротою свіжого перчика. На гарнір можна приготувати рис, пасту або картопляне пюре.
ІНГРЕДІЄНТИ:
500 г яловичої печінки,
300 мл сметани,
200 г цибулі,
сіль,
суміш перців мелена,
олія.
ПРИГОТУВАННЯ:
Цибулю нарізати півкільцями. Печінку вимочити у воді протягом декількох годин. Потім почистити від плівочок та жовчних проток. Нарізати середніми тонкими пластинками.
Обсмажити цибулю на олії до золотавого кольору.
Додати печінку. Посолити, поперчити.
Обсмажити з усіх боків. Влити сметану.
Тушкувати протягом 15-20 хвилин.
Дуже добре смакує із картопляним пюре.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: