Гаряча тема:
- Війна
Нереально швидка випічка: 5 хвилин на замішування тіста, 5 хвилин на формування і 10 хвилин на випікання… Для людини, яка звикла «гратися» з дріжджовим тістом та багатоетапними десертами, це одна мить. Рецепт із категорії «гості на порозі».
ІНГРЕДІЄНТИ:
200 мл згущеного молока,
280 г кукурудзяного крохмалю (не картопляного!),
100 г вершкового масла,
ванільний цукор.
ПРИГОТУВАННЯ:
В миску всипати крохмаль, покласти масло і влити згущене молоко.
Починати розмішувати ложкою, а потім вимішувати руками (тісто виходить еластичним, не липне до рук, дуже приємне в роботі).
Скачати тісто в кулю і відправити на 30 хвилин у холодильник. Потім відривати шматочки й формувати маленькі кульки, розміром трохи менші, ніж волоський горіх.
Скласти кульки на деко, встелене пергаментом (у мене силіконовий килимок), дотримуючись відстані між ними.
Зверху розплескати кульки виделкою.
Випікати в нагрітій до 180°С духовці протягом 10-15 хвилин
(печиво зверху повинно залишатися світлим, а низ злегка має зарум'янитися).
Вийняти печиво на пласку тарілку чи тацю.
Дати повністю охолонути і можна заварювати чай.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: