ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
21 Листопада, 2019

Салат морквяно-селеровий із гарбузовим насінням та сиром

20 Травня 2019 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 842
Смажене насіння — незвичний, але дуже корисний інгредієнт салату.
Смажене насіння — незвичний, але дуже корисний інгредієнт салату. Фото: автора

Соковито, смачно і неординарно, а ще помаранчево-позитивно та вітамінно!

Смажене насіння — незвичний, але дуже корисний інгредієнт салату. Ця страва одна з моїх улюблених. Салатик виходить соковитим, смачним і неординарним! А ще помаранчево-позитивним та вітамінним! Просто пісня, а не салат!

ІНГРЕДІЄНТИ:

2 морквини,

1 невеличкий корінь селери,

50 г гарбузового насіння,

100 г будь-якого твердого сиру.

Для заправки:

2 ст. л. апельсинового соку,

2 ст. л. оливкової олії,

1 ст. л. білого бальзамічного оцту,

1/3 ч. л. діжонської гірчиці,

1 ч. л. цукру,

0,5 ч. л. солі,

0,5 ч. л. приправи до моркви по-корейськи,

1 зубок часнику.

ПРИГОТУВАННЯ:

Моркву та селеру почистити і натерти на тертці для корейської моркви.

Сир нарізати кубиками та додати в салат.

Гарбузове насіння підсмажити на сухій сковорідці та залишити охолоджуватися.

Для заправки: оливкову олію з’єднати з апельсиновим соком, оцтом, гірчицею і цукром. Додати вичавлений часник та спеції. Все змішати та залишити на 10-15 хвилин, щоб спеції «відкрилися».

Заправити салат заправкою, зверху посипати насінням.

Одразу ж подавати.

салати без майонезу, салат, салати, салат морквяно-селеровий, гарбузове насіння, салати з селерою

Коментарі:

  Так  Ні, дякую