clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
20 Травня 2019 р. Світлана ЯСЬКОВА 595

Салат морквяно-селеровий із гарбузовим насінням та сиром

Смажене насіння — незвичний, але дуже корисний інгредієнт салату.
Смажене насіння — незвичний, але дуже корисний інгредієнт салату. Фото: автора

Соковито, смачно і неординарно, а ще помаранчево-позитивно та вітамінно!

Смажене насіння — незвичний, але дуже корисний інгредієнт салату. Ця страва одна з моїх улюблених. Салатик виходить соковитим, смачним і неординарним! А ще помаранчево-позитивним та вітамінним! Просто пісня, а не салат!

ІНГРЕДІЄНТИ:

2 морквини,

1 невеличкий корінь селери,

50 г гарбузового насіння,

100 г будь-якого твердого сиру.

Для заправки:

2 ст. л. апельсинового соку,

2 ст. л. оливкової олії,

1 ст. л. білого бальзамічного оцту,

1/3 ч. л. діжонської гірчиці,

1 ч. л. цукру,

0,5 ч. л. солі,

0,5 ч. л. приправи до моркви по-корейськи,

1 зубок часнику.

ПРИГОТУВАННЯ:

Моркву та селеру почистити і натерти на тертці для корейської моркви.

Сир нарізати кубиками та додати в салат.

Гарбузове насіння підсмажити на сухій сковорідці та залишити охолоджуватися.

Для заправки: оливкову олію з’єднати з апельсиновим соком, оцтом, гірчицею і цукром. Додати вичавлений часник та спеції. Все змішати та залишити на 10-15 хвилин, щоб спеції «відкрилися».

Заправити салат заправкою, зверху посипати насінням.

Одразу ж подавати.

салати без майонезу, салат, салати, салат морквяно-селеровий, гарбузове насіння, салати з селерою

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Салат «Гострий язичок»
салати
Світлана ЯСЬКОВА 2607
Хоч на святковий стіл, хоч домашніх потішити — цей салат із язиком і корейською морквою для всього підійде.
Кубинський салат з копченою куркою, авокадо та оливками
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1081
Копчена куряча грудка надає страві цікавого злегка димного післясмаку. В поєднанні з «горіховим» відтінком авокадо виходить неймовірно смачно!
Салат із редькою та гранатом (узбецька кухня)
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 1788
Салат багатий на вітаміни, дуже соковитий та легкий.
Теплий грибний салат із волоськими горіхами та чорносливом
салати, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 2229
Соковитий, легкий, практично дієтичний!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: