Гаряча тема:
- Війна
Смажене насіння — незвичний, але дуже корисний інгредієнт салату. Ця страва одна з моїх улюблених. Салатик виходить соковитим, смачним і неординарним! А ще помаранчево-позитивним та вітамінним! Просто пісня, а не салат!
ІНГРЕДІЄНТИ:
2 морквини,
1 невеличкий корінь селери,
50 г гарбузового насіння,
100 г будь-якого твердого сиру.
Для заправки:
2 ст. л. апельсинового соку,
2 ст. л. оливкової олії,
1 ст. л. білого бальзамічного оцту,
1/3 ч. л. діжонської гірчиці,
1 ч. л. цукру,
0,5 ч. л. солі,
0,5 ч. л. приправи до моркви по-корейськи,
1 зубок часнику.
ПРИГОТУВАННЯ:
Моркву та селеру почистити і натерти на тертці для корейської моркви.
Сир нарізати кубиками та додати в салат.
Гарбузове насіння підсмажити на сухій сковорідці та залишити охолоджуватися.
Для заправки: оливкову олію з’єднати з апельсиновим соком, оцтом, гірчицею і цукром. Додати вичавлений часник та спеції. Все змішати та залишити на 10-15 хвилин, щоб спеції «відкрилися».
Заправити салат заправкою, зверху посипати насінням.
Одразу ж подавати.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: