Гаряча тема:
- Війна
Не зважаючи на прохолодну погоду, що цього року все ще ніяк не бажає поступатися місцем теплу та сонечку, весна все ж потихенько-помаленько вступає у свої права, надані їй самою матінкою-природою! А разом із нею з'являється й перша городина, що значно урізноманітнює наше як повсякденне, так і святкове меню.
Однією з найперших городніх культур є зелений часник, з якого, не дивлячись на порівняно невисокий рівень споживацької затребуваності, насправді можна приготувати доволі широкий спектр страв: від легких закусок до поживних основних страв. І навіть заготовок про запас! От і я хочу запропонувати вашій увазі рецепт дуже простого салатика з зеленого часнику. Для його приготування використовую зелень часнику-самосійки, який невідомо звідки виріс по всьому городі. Та й добре, що виріс, адже попри всю простоту, ця страва неймовірно смачна!
Інгредієнти:
2 пучки зеленого часнику,
50 мл олії,
оцет,
сіль.
Приготування:
Обчистивши та помивши стебла зеленого часнику, нарізати їх шматками завдовжки 3-5 см і облити гарячою водою. Відцідивши воду, полити оцтом і дати постояти протягом 20-30 хвилин. Потім знову відцідити, посолити й заправити олією.
Смачного вам, любі друзі! :)
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: