Гаряча тема:
- Війна
Бризоль – це не назва страви, а спосіб приготування. Дослівно означає «засмажений в омлеті». В такий спосіб можна приготувати свинину, рибу, курку... Не набагато більше інгредієнтів потрібно, ніж на котлети, а результат абсолютно інший. Курячі бризолі виходять дуже соковитими, а коли їх їси, складно зрозуміти, що в рецепті використовується фарш.
ІНГРЕДІЄНТИ:
Для омлету: 10 яєць, 10 ч. л. молока, декілька гілочок петрушки або кропу, сіль, перець, мускатний горіх.
Для начинки: 500 г курячого фаршу, 2 скибочки здобної булки, 100 мл молока, велика цибулина, 3 зубки часнику, сіль, перець.
Також знадобиться: 100 г будь-якого твердого сиру, 4-5 ст. л. сметани.
ПРИГОТУВАННЯ:
Змішати яйця, молоко, сіль, подрібнену петрушку, присмачити перцем.
Посмажити тонкі омлети.
Курячий фарш посолити, приправити вашими улюбленими спеціями та замоченою в молоці булкою. Додати натерту на дрібній тертці цибулину та подрібнений часник. Фарш добре вимішати.
На омлетний млинець намастити тонким шаром курячий фарш.
Згорнути рулетиком. Точно таку ж операцію зробити з іншими омлетними млинями. Викласти бризолі у форму для запіканя щільно один до одного.
Щедро змастити сметаною.
Посипати тертим сиром (я додала ще чотири невеличкі шматочки замороженого курячого бульйону, можна влити трішки води).
Запікати в попередньо розігрітій до 180?С духовці протягом 30 хвилин.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: