clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
26 Травня 2019 р. Світлана ЯСЬКОВА 1127

Курячі бризолі в омлеті

Потрібно не набагато більше інгредієнтів, ніж на котлети, а результат абсолютно інший - на виході маємо без перебільшення розкішну страву!
Потрібно не набагато більше інгредієнтів, ніж на котлети, а результат абсолютно інший - на виході маємо без перебільшення розкішну страву! Фото: автора

Здавалося б, звичайний набір продуктів, а в підсумку виходить цікава страва.

Бризоль – це не назва страви, а спосіб приготування. Дослівно означає «засмажений в омлеті». В такий спосіб можна приготувати свинину, рибу, курку... Не набагато більше інгредієнтів потрібно, ніж на котлети, а результат абсолютно інший. Курячі бризолі виходять дуже соковитими, а коли їх їси, складно зрозуміти, що в рецепті використовується фарш.

ІНГРЕДІЄНТИ:

Для омлету: 10 яєць, 10 ч. л. молока, декілька гілочок петрушки або кропу, сіль, перець, мускатний горіх.

Для начинки: 500 г курячого фаршу, 2 скибочки здобної булки, 100 мл молока, велика цибулина, 3 зубки часнику, сіль, перець.

Також знадобиться: 100 г будь-якого твердого сиру, 4-5 ст. л. сметани.

ПРИГОТУВАННЯ:

Змішати яйця, молоко, сіль, подрібнену петрушку, присмачити перцем.

Посмажити тонкі омлети.

Курячий фарш посолити, приправити вашими улюбленими спеціями та замоченою в молоці булкою. Додати натерту на дрібній тертці цибулину та подрібнений часник. Фарш добре вимішати.

На омлетний млинець намастити тонким шаром курячий фарш.

Згорнути рулетиком. Точно таку ж операцію зробити з іншими омлетними млинями. Викласти бризолі у форму для запіканя щільно один до одного.

Щедро змастити сметаною.

Посипати тертим сиром (я додала ще чотири невеличкі шматочки замороженого курячого бульйону, можна влити трішки води).

Запікати в попередньо розігрітій до 180?С духовці протягом 30 хвилин.

страви з фаршу, бризолі, м`ясо та субпродукти, курячі бризолі в омлеті, омлет

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Бублики фаршировані й запечені в молоці
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2483
Це страва з категорії «привіт із дитинства». Пам’ятаю, як моя мамусечка завжди готувала такі бублики на святковий стіл і вони незмінно користувалися шаленою популярністю.
Тюфтельки по-грецьки
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1042
Ніжні й соковиті котлетки в смачному томатному соусі.
Ледачі бризолі з курячим фаршем і адигейським сиром
м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів
Маргарита Левченко 1846
Ці смачні м'ясні оладки чудово підходять до будь-якого гарніру й просто до овочів.
Млинцевий «равлик» із м'ясним фаршем у сметанній заливці
закуски, оладки млинці та сирники
Світлана ЯСЬКОВА 2547
Такий м’ясний тортик – ідеальний варіант закуски до святкового столу.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: