clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
3 Червня 2019 р. Світлана ЯСЬКОВА 562

Салат із редискою, молодою картоплею та бринзою

Поєднання зелені, редиски, молодої картопельки та бринзи дуже вдале.
Поєднання зелені, редиски, молодої картопельки та бринзи дуже вдале. Фото: автора

Дуже смачний літній вітамінний салатик.

Його можна використовувати як звичайну закуску, так і як гарнір. Поєднання зелені, редиски, молодої картопельки та бринзи дуже вдале.

ІНГРЕДІЄНТИ:

500 г редиски,

4 середніх варених молодих картоплини,

4 варені яйця,

150 г бринзи,

зелена цибуля,

кріп (чим більше, тим смачніше!).

Заправка:

оливкова олія холодного віджиму Extra Vergine (можна і соняшникову),

винний оцет,

гірчиця «Французька» зерниста,

чорний мелений перець,

сіль,

дрібка цукру,

сушений базилік.

ПРИГОТУВАННЯ:

Редиску помити та нарізати кружальцями, бринзу – кубиками. Зелень подрібнити.

Молоду картоплю відварити в «кожушку», охолодити й нарізати півкружальцями або часточками. Варені яйця подрібнити кубиками. Додати у салат.

Для заправки: всі інгредієнти змішати та залишити на хвилин 15-20.

Салат змішати та заправити заправкою.

 

салати без майонезу, салат, салати, салат із редискою, молодою картоплею та бринзою, редиска, овочеві салати

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Теплий салат із курячою печінкою та вишнями
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1473
Яскрава, легка й дуже смачна страва!
Кубинський салат з копченою куркою, авокадо та оливками
салати
Світлана ЯСЬКОВА 1073
Копчена куряча грудка надає страві цікавого злегка димного післясмаку. В поєднанні з «горіховим» відтінком авокадо виходить неймовірно смачно!
Салат морквяно-селеровий із гарбузовим насінням та сиром
салати
Світлана ЯСЬКОВА 585
Соковито, смачно і неординарно, а ще помаранчево-позитивно та вітамінно!
Салат «Київський» із курячими кнелями
салати
Світлана ЯСЬКОВА 493
За неймовірну легку текстуру та дієтичність кнелі називають «аристократичними котлетками».
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: