Гаряча тема:
- Війна
Його можна використовувати як звичайну закуску, так і як гарнір. Поєднання зелені, редиски, молодої картопельки та бринзи дуже вдале.
ІНГРЕДІЄНТИ:
500 г редиски,
4 середніх варених молодих картоплини,
4 варені яйця,
150 г бринзи,
зелена цибуля,
кріп (чим більше, тим смачніше!).
Заправка:
оливкова олія холодного віджиму Extra Vergine (можна і соняшникову),
винний оцет,
гірчиця «Французька» зерниста,
чорний мелений перець,
сіль,
дрібка цукру,
сушений базилік.
ПРИГОТУВАННЯ:
Редиску помити та нарізати кружальцями, бринзу – кубиками. Зелень подрібнити.
Молоду картоплю відварити в «кожушку», охолодити й нарізати півкружальцями або часточками. Варені яйця подрібнити кубиками. Додати у салат.
Для заправки: всі інгредієнти змішати та залишити на хвилин 15-20.
Салат змішати та заправити заправкою.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: