ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Салат із редискою, молодою картоплею та бринзою

3 Червня 2019 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 1948
Поєднання зелені, редиски, молодої картопельки та бринзи дуже вдале.
Поєднання зелені, редиски, молодої картопельки та бринзи дуже вдале. Фото: автора

Дуже смачний літній вітамінний салатик.

Його можна використовувати як звичайну закуску, так і як гарнір. Поєднання зелені, редиски, молодої картопельки та бринзи дуже вдале.

ІНГРЕДІЄНТИ:

500 г редиски,

4 середніх варених молодих картоплини,

4 варені яйця,

150 г бринзи,

зелена цибуля,

кріп (чим більше, тим смачніше!).

Заправка:

оливкова олія холодного віджиму Extra Vergine (можна і соняшникову),

винний оцет,

гірчиця «Французька» зерниста,

чорний мелений перець,

сіль,

дрібка цукру,

сушений базилік.

ПРИГОТУВАННЯ:

Редиску помити та нарізати кружальцями, бринзу – кубиками. Зелень подрібнити.

Молоду картоплю відварити в «кожушку», охолодити й нарізати півкружальцями або часточками. Варені яйця подрібнити кубиками. Додати у салат.

Для заправки: всі інгредієнти змішати та залишити на хвилин 15-20.

Салат змішати та заправити заправкою.

 

салати без майонезу, салат, салати, салат із редискою, молодою картоплею та бринзою, редиска, овочеві салати

Коментарі:

  Так  Ні, дякую