Гаряча тема:
- Війна
Я велика любителька різних салатиків без майонезу, а цей взагалі можна віднести до розряду моїх улюблених. Іноді він замінює мені вечерю, а іноді доповнює основну м’ясну страву... Сир у цьому салаті чудово поєднується із селерою та родзинками, а сира морква і капуста дуже корисні й незамінні у нашому раціоні в будь-який період.
Інгредієнти:
2 ст. л. родзинок,
150 г свіжої капусти,
1 кисло-солодке яблуко,
1 невелика сира морквина,
1 маленький корінь селери,
150 г твердого сиру («Гауда», «Едам»),
сік лимона,
олія,
сіль,
1 ч. л. меду,
суміш перців мелена.
Приготування:
Капусту тонко нашаткувати. Моркву і селеру ретельно помити, почистити, натерти на тертці (бажано для корейської моркви). Яблуко розрізати, насіння видалити (шкірку я залишила), також натерти на тертці й скропити соком лимона. Сир натерти. Овочі, сир, яблуко і родзинки перемішати, посолити та поперчити за смаком, додати цукор і заправити салат олією. Можно прикрасити гілочкою кропу чи петрушки.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: