ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
5 Серпня, 2020

Салат «Вітамінка» з родзинками та сиром

17 Червня 2019 р. Ксеня ФУРМАН Гурман 1070
Салат - справжня вітамінна бомба!
Салат - справжня вітамінна бомба! Фото: автора

Сир у цій страві чудово поєднується із селерою та родзинками.

Я велика любителька різних салатиків без майонезу, а цей взагалі можна віднести до розряду моїх улюблених. Іноді він замінює мені вечерю, а іноді доповнює основну м’ясну страву... Сир у цьому салаті чудово поєднується із селерою та родзинками, а сира морква і капуста дуже корисні й незамінні у нашому раціоні в будь-який період.

Інгредієнти:
2 ст. л. родзинок,

150 г свіжої капусти,

1 кисло-солодке яблуко,

1 невелика сира морквина,

1 маленький корінь селери,

150 г твердого сиру («Гауда», «Едам»),

сік лимона,

олія,

сіль,

1 ч. л. меду,

суміш перців мелена.

Приготування:
Капусту тонко нашаткувати. Моркву і селеру ретельно помити, почистити, натерти на тертці (бажано для корейської моркви). Яблуко розрізати, насіння видалити (шкірку я залишила), також натерти на тертці й скропити соком лимона. Сир натерти. Овочі, сир, яблуко і родзинки перемішати, посолити та поперчити за смаком, додати цукор і заправити салат олією. Можно прикрасити гілочкою кропу чи петрушки.

рецепти від читачів, салати, салати без майонезу

Коментарі:

  Так  Ні, дякую