Гаряча тема:
- Війна
Якщо ви любите гратен, то ця страва сподобається вам обов’язково. Адже за смаком вони дуже схожі, але картопля в молоці готується набагато швидше та простіше. Вона дуже смачна та мегабюджетна!
ІНГРЕДІЄНТИ:
500 г картоплі,
500 г молока,
150 г твердого сиру,
сіль,
суміш перців,
орегано,
мускатний горіх,
3-4 зубки часнику.
ПРИГОТУВАННЯ:
Картоплю нарізати тонкими скибочками-кружальцями й відварити протягом 10 хвилин в молоці (після закипання). Посолити, поперчити, посипати мускатним горіхом та улюбленими травками (я використовувала орегано).
Потім картоплю дістати з молока та викласти у форму, змащену вершковим маслом, нарізавши попередньо на дно часник тонкими скибочками.
Залити залишками молока, в якому варилася картопля, посипати тертим сиром.
Відправити в духовку на 20 хвилин при температурі 170ºС. Запікати до золотавої скоринки.
Подавати страву гарячою.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: