Гаряча тема:
- Війна
За смаком вафельні рулетики нагадують тонкі млинці, фаршировані м'ясом. Проте з останніми стільки ж часу потрібно «бавитися»! А з вафлями все просто і не менш смачно. До речі, про вафлі. Найкраще взяти їх квадратної форми. Але якщо таких не знайшлося, то можна й круглі. Доповнити фарш можна обсмаженими печерицями або тертою сирою картоплею.
ІНГРЕДІЄНТИ:
1 пачка листових вафель квадратної форми,
1,5 кг картоплі,
50 г вершкового масла,
600-700 г м'ясного фаршу,
2 цибулини,
сушений гранульований часник,
мускатний горіх,
сіль,
перець мелений,
хмелі-сунелі,
100 г сиру сулугуні.
Для кляру:
5 яєць,
100 мл молока,
сіль,
перець.
ПРИГОТУВАННЯ:
Почистити картоплю, відварити. Додати шматочок вершкового масла, посолити, поперчити. Розім'яти на пюре.
Фарш змішати в мисці з тертою цибулею, спеціями та сіллю.
Сир натерти на тертці з грубими вічками.
Розкласти вафлі на столі. Змастити кожну гарячим пюре.
Зверху викласти підготовлений фарш.
Притрусити все тертим сиром.
Щільно скрутити кожну вафлю рулетом (робити все слід дуже швидко, щоб картопля не встигла охолонути, бо вафлі не згорнуться).
Розрізати кожен рулет на шматочки. Руками надати їм круглої форми.
Запанірувати кожен рулетик у борошні.
Вмочуючи в суміш із молока і яєць.
Обсмажувати на олії з обох боків.
Викласти на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: подавати рулетики зі сметаною, або поливши часниковим соусом. Дуже смачно з грибною підливою.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: