Гаряча тема:
- Війна
У кожної господині свій рецепт приготування малосольних огірочків і кожен хороший по-своєму. Проте дуже рекомендую вам спробувати цей. Огірочки виходять хрумкими та мають ідеальний смак. Солити краще невеликі, міцні, молоді огірки «з пухирцями».
ІНГРЕДІЄНТИ:
1 кг маленьких огірків,
1 л мінеральної газованої води,
2 ст. л. солі,
горошини духмяного та чорного перцю,
декілька гілочок кропу та петрушки,
5 зубчиків часнику,
2 лаврових листки.
ПРИГОТУВАННЯ:
Огірки потрібно помити й обрізати хвостики.
В ємність для засолювання додати часник, розрізаний на двоє-троє, спеції та лавровий листок.
Покласти зверху цілі гілочки петрушки та подрібнений кріп. Мінералку вилити в глибоку миску й додати сіль. Перемішати до її розчинення (при цьому мінеральна вода почне вирувати, але так і має бути). Огірки залити «мінеральним» розсолом і поставити в холодильник.
Через добу малосольні огірочки готові!
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: