ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Пряний салат із хамсою

24 Липня 2019 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 2663
Смак салату на диво гармонійний, всі продукти ідеально «подружилися».
Смак салату на диво гармонійний, всі продукти ідеально «подружилися». Фото: автора

Бюджетна страва. Проста, ситна і дуже-дуже смачна.

Цей картопляний салат повністю відповідає вищезазначеній характеристиці. В моїй скарбничці він з’явився в результат покупки засолоної хамси. Їсти її нікому з моїх домашніх не хотілося, а в салаті вона пішла на «ура». Я просто не солила його взагалі і смак вийшов на диво гармонійним, а всі продукти ідеально «подружилися». Рекомендую.

ІНГРЕДІЄНТИ:

400 г хамси пряного посолу,

3 варені в «мундирі» картоплини,

4 варені яйця,

зелена цибуля,

кріп,

2-3 ст. л. нерафінованої соняшникової олії,

1 ст. л. французької гірчиці в зернах,

сік лимона.

ПРИГОТУВАННЯ:

Цибулю та кріп подрібнити. Картоплю почистити, нарізати великими кружальцями або часточками. Хамсу почистити від кісток і нутрощів і викласти в миску. Яйця відварити, охолодити й нарізати смужками. Всі інгредієнти обережно перемішати. На тарілку покласти листя салату й перекласти салат на нього, зверху прикрасити часточками варених яєць, полити заправкою і подати до столу.

Заправка: з'єднати олію, гірчицю та сік лимона, ретельно збити виделкою.

 

хамса, оселедець, салати з оселедцем, салати, салат, салати без майонезу, пряний салат з хамсою

Коментарі:

  Так  Ні, дякую