Гаряча тема:
- Війна
Цей картопляний салат повністю відповідає вищезазначеній характеристиці. В моїй скарбничці він з’явився в результат покупки засолоної хамси. Їсти її нікому з моїх домашніх не хотілося, а в салаті вона пішла на «ура». Я просто не солила його взагалі і смак вийшов на диво гармонійним, а всі продукти ідеально «подружилися». Рекомендую.
ІНГРЕДІЄНТИ:
400 г хамси пряного посолу,
3 варені в «мундирі» картоплини,
4 варені яйця,
зелена цибуля,
кріп,
2-3 ст. л. нерафінованої соняшникової олії,
1 ст. л. французької гірчиці в зернах,
сік лимона.
ПРИГОТУВАННЯ:
Цибулю та кріп подрібнити. Картоплю почистити, нарізати великими кружальцями або часточками. Хамсу почистити від кісток і нутрощів і викласти в миску. Яйця відварити, охолодити й нарізати смужками. Всі інгредієнти обережно перемішати. На тарілку покласти листя салату й перекласти салат на нього, зверху прикрасити часточками варених яєць, полити заправкою і подати до столу.
Заправка: з'єднати олію, гірчицю та сік лимона, ретельно збити виделкою.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: