clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
24 Липня 2019 р. Світлана ЯСЬКОВА 517

Пряний салат із хамсою

Смак салату на диво гармонійний, всі продукти ідеально «подружилися».
Смак салату на диво гармонійний, всі продукти ідеально «подружилися». Фото: автора

Бюджетна страва. Проста, ситна і дуже-дуже смачна.

Цей картопляний салат повністю відповідає вищезазначеній характеристиці. В моїй скарбничці він з’явився в результат покупки засолоної хамси. Їсти її нікому з моїх домашніх не хотілося, а в салаті вона пішла на «ура». Я просто не солила його взагалі і смак вийшов на диво гармонійним, а всі продукти ідеально «подружилися». Рекомендую.

ІНГРЕДІЄНТИ:

400 г хамси пряного посолу,

3 варені в «мундирі» картоплини,

4 варені яйця,

зелена цибуля,

кріп,

2-3 ст. л. нерафінованої соняшникової олії,

1 ст. л. французької гірчиці в зернах,

сік лимона.

ПРИГОТУВАННЯ:

Цибулю та кріп подрібнити. Картоплю почистити, нарізати великими кружальцями або часточками. Хамсу почистити від кісток і нутрощів і викласти в миску. Яйця відварити, охолодити й нарізати смужками. Всі інгредієнти обережно перемішати. На тарілку покласти листя салату й перекласти салат на нього, зверху прикрасити часточками варених яєць, полити заправкою і подати до столу.

Заправка: з'єднати олію, гірчицю та сік лимона, ретельно збити виделкою.

 

хамса, оселедець, салати з оселедцем, салати, салат, салати без майонезу, пряний салат з хамсою

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

НОВОРІЧНЕ МЕНЮ: Дієтична шуба – не калорійний салатик із дуже смачним сирним соусом замість майонезу!
салати
Світлана ЯСЬКОВА 2728
Нетрадиційний варіант улюбленого класичного рецепту.
Оселедець у норвезькій «шубці»
салати, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1724
Дуже незвичне поєднання продуктів, проте цікаве, оригінальне й смачне!
Шуба в «шубці»
закуски, салати
Світлана ЯСЬКОВА 1915
Обожнюю оселедець у всіх його проявах. А така інтерпретація шуби дуже вигідна, адже й тарілки залишаються чистими, і для фуршетного столу це ідеальний варіант.
Тюлька малосольна по-одеськи
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1448
Смачнішого рецепту маринування дрібної морської рибки просто не існує!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: