Гаряча тема:
- Війна
Мені дуже подобається така заправка. Її підгледіла в одному з Нісуазів. Базилік і часник — це так смачно й ароматно, часто тепер користуюся таким варіантом для салатів. А з помідорами цей соус взагалі розкішно поєднується. Дуже раджу спробувати! Просто, а як смачно!
ІНГРЕДІЄНТИ:
600 г помідорів,
листя базиліка та кунжут для подачі.
Заправка:
невеликий пучок зеленого базиліку,
3 ст. л. оливкової олії,
2 ст. л. білого винного або яблучного оцту,
1 ст. л. цукру,
1 ч. л. ніжної гірчиці,
2-3 зубки часнику,
сіль і перець за смаком.
ПРИГОТУВАННЯ:
Підготувати заправку: в чашу блендера покласти всі інгредієнти (базилік брати за смаком).
Збити все до однорідності протягом хвилини (суміш має трішки загуснути на кшталт майонезу).
Помідори нарізати тонкими кружальцями, викласти на тарілку.
Полити заправкою, посипати злегка підсмаженим кунжутом та прикрасити листям базиліка.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: