ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Пісний салат із морською капустою та горошком

7 Серпня 2019 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 4484
Салат з морською капустою та горошком — чудове доповнення до гарніру з картоплі, рису і макаронів.
Салат з морською капустою та горошком — чудове доповнення до гарніру з картоплі, рису і макаронів. Фото: автора

Новий рецепт із ламінарії, свіжий і оригінальний.

Морська капуста — штука корисна і смачна, тому варто споживати її якнайчастіше. Особливо добре вона смакує у салатах. Нарівні з вінегретом, олів’є і шубою ламінарія у нас — найпопулярніша закуска. А можна пофантазувати і замість горошку додати в салат консервовану кукурудзу. Вийде теж дуже смачно!

ІНГРЕДІЄНТИ:

200 г морської капусти,

2 морквини,

0,5 банки зеленого консервованого горошку.

Заправка:

2-3 ст. л. олії,

сіль та перець за смаком,

1 ст. л. лимонного соку,

1 ч. л. гірчиці,

коріандр,

італійські трави.

ПРИГОТУВАННЯ:

З горошку зцідити маринад (мені подобається, коли його у салаті багато, ви ж можете коригувати кількість на свій смак).

Моркву натерти на тертці для корейки.

З'єднати в салатниці морську капусту, горошок, терту сиру моркву.

Приготувати заправку: змішати всі складові вінчиком та залишити на 10-15 хвилин, щоб відкрилися всі аромати.

Заправити салат заправкою, ретельно перемішати.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: салат з морською капустою та горошком — чудове доповнення до гарніру з картоплі, рису і макаронів.





морська капуста, пісні салати, салати, салат, салати без майонезу, піст, пісні страви, постимо смачно

Коментарі:

  Так  Ні, дякую