clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
7 Серпня 2019 р. Світлана ЯСЬКОВА 565

Пісний салат із морською капустою та горошком

Салат з морською капустою та горошком — чудове доповнення до гарніру з картоплі, рису і макаронів.
Салат з морською капустою та горошком — чудове доповнення до гарніру з картоплі, рису і макаронів. Фото: автора

Новий рецепт із ламінарії, свіжий і оригінальний.

Морська капуста — штука корисна і смачна, тому варто споживати її якнайчастіше. Особливо добре вона смакує у салатах. Нарівні з вінегретом, олів’є і шубою ламінарія у нас — найпопулярніша закуска. А можна пофантазувати і замість горошку додати в салат консервовану кукурудзу. Вийде теж дуже смачно!

ІНГРЕДІЄНТИ:

200 г морської капусти,

2 морквини,

0,5 банки зеленого консервованого горошку.

Заправка:

2-3 ст. л. олії,

сіль та перець за смаком,

1 ст. л. лимонного соку,

1 ч. л. гірчиці,

коріандр,

італійські трави.

ПРИГОТУВАННЯ:

З горошку зцідити маринад (мені подобається, коли його у салаті багато, ви ж можете коригувати кількість на свій смак).

Моркву натерти на тертці для корейки.

З'єднати в салатниці морську капусту, горошок, терту сиру моркву.

Приготувати заправку: змішати всі складові вінчиком та залишити на 10-15 хвилин, щоб відкрилися всі аромати.

Заправити салат заправкою, ретельно перемішати.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: салат з морською капустою та горошком — чудове доповнення до гарніру з картоплі, рису і макаронів.





морська капуста, пісні салати, салати, салат, салати без майонезу, піст, пісні страви, постимо смачно

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Салат «Полюби морську капусту» з баликом та плавленим сирком
салати
Світлана ЯСЬКОВА 2091
Найсмачніший варіант з ламінарією, де вона не стільки «грає першу скрипку», а швидше доповнює та підкреслює всі інші складові.
Пісний салат з червоної «кавунової» редьки з квашеними яблуками та горіхами
пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 974
Смак салатів із червоної редьки багатогранний та аж ніяк не буденний. Саме тому, які б інгредієнти ви з нею не поєднували, страва вийде особливою та неординарною.
Постимо смачно: Польський салат із червонокачанної капусти, яблук та квасолі
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 5321
Абсолютно легка в приготуванні та цікава на смак страва, яка не лише урізноманітнить пісне меню, але й збагатить організм вітамінами.
Салат «Смарагдовий» зі щавлем, ківі та яблуком
салати
Світлана ЯСЬКОВА 750
Кислота щавлю практично не відчувається, смак страви цікавий та збалансований.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: