Гаряча тема:
- Війна
Морська капуста — штука корисна і смачна, тому варто споживати її якнайчастіше. Особливо добре вона смакує у салатах. Нарівні з вінегретом, олів’є і шубою ламінарія у нас — найпопулярніша закуска. А можна пофантазувати і замість горошку додати в салат консервовану кукурудзу. Вийде теж дуже смачно!
ІНГРЕДІЄНТИ:
200 г морської капусти,
2 морквини,
0,5 банки зеленого консервованого горошку.
Заправка:
2-3 ст. л. олії,
сіль та перець за смаком,
1 ст. л. лимонного соку,
1 ч. л. гірчиці,
коріандр,
італійські трави.
ПРИГОТУВАННЯ:
З горошку зцідити маринад (мені подобається, коли його у салаті багато, ви ж можете коригувати кількість на свій смак).
Моркву натерти на тертці для корейки.
З'єднати в салатниці морську капусту, горошок, терту сиру моркву.
Приготувати заправку: змішати всі складові вінчиком та залишити на 10-15 хвилин, щоб відкрилися всі аромати.
Заправити салат заправкою, ретельно перемішати.
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: салат з морською капустою та горошком — чудове доповнення до гарніру з картоплі, рису і макаронів.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: