Гаряча тема:
- Війна
Справжній вибух смаків — салат з персиків, м'якого сиру і базиліка. Страва виходить настільки барвистою і смачною, що її можна з легкістю подавати навіть на святковий стіл під келих білого вина.
ІНГРЕДІЄНТИ:
1 великий персик,
30 г базиліку (чи мікс салатів),
100 г сиру фета.
Для заправки:
150 мл оливкової олії,
2 ст. л. бальзамічного оцту,
3 ст. л. соєвого соусу,
3 зубки часнику,
маленький шматочок тертого кореня імбиру,
1 ч. л. меду,
орегано або італійські трави.
ПРИГОТУВАННЯ:
Розрізати персик навпіл, видалити кісточку та нарізати невеличкими часточками. Обсмажити їх на сковорідці гриль без олії.
Листя базиліку помити та обсушити, скласти на дно тарілки.
Сир фета нарізати середніми кубиками.
Заправка: олію, соєвий соус, трави, оцет та мед змішати. Вичавити часник, натерти на тертці з дрібними вічками імбир. Розмішати всі складові й дати заправці настоятися протягом 30 хвилин у холодильнику.
На листя салату викладаємо персик та сир. Полити все імбирно-часниковою заправкою. Подавати одразу ж.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: