Гаряча тема:
- Війна
Якщо ви любите традиційний зелений борщ, то вам сподобається і холодний його варіант. На вигляд він дуже схожий на свого класичного зеленого побратима і також подається зі сметаною, але за способом приготування трішки відрізняється. Холодний зелений борщ — це проста смачна перша страва, яка буде доречною в спекотну пору. Свіжі огірки, зазвичай, нарізають кубиками, соломкою або натирають на тертці.
ІНГРЕДІЄНТИ:
300 г курячого філе,
4 картоплини,
пучок щавлю,
сіль і перець за смаком,
1,5 л води,
1 морквина,
1 цибулина.
Для подачі:
варені яйця,
свіжі огірки,
пучок кропу,
пучок петрушки,
сметана.
ПРИГОТУВАННЯ:
Куряче філе почистити від плівок і відвари в підсоленій воді 25 хвилин. Картоплю порізати шматочками, додати в бульйон, варити до напівготовності.
Моркву натерти на тертці, цибулю подрібнити кубиками. Спасерувати овочі в мінімальній кількості олії. Додати засмажку в борщ.
Доведи до кипіння бульйон і додати до нього подрібнений щавель.
Посолити та поперчити за смаком, варити до повної готовності картоплі. Зняти борщ із вогню й повністю охолодити.
Яйця відварити на круто, почистити та нарізати кубиками.
Кріп та петрушку дрібно посікти. При подачі додати на дно тарілочок подрібнені яйця та зелень.
Огірки почистити від шкірочки та нарізати дрібними кубиками.
В тарілки налити охолоджений борщ, зверху у кожну — нарізані огірки. Присмачити ложкою сметани, прикрасити скибочками відварених яєць та гілочками зелені.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: