Гаряча тема:
- Війна
Звичайні продукти, а результат – пальчики оближеш! Ця страва також може бути і гарніром, але як салат вона мені більше імпонує. Рекомендую! Головне нічого не замінювати і нічого не додавати.
ІНГРЕДІЄНТИ:
5-6 середніх картоплин,
1 баночка чорних маслин без кісточок,
1 середня цибулина (краще червона),
3 ст. л. оливкової олії холодного віджиму (я додала 2 ст. л.),
сік лимона (опційно, за смаком),
сіль,
чорний мелений перець,
зелень кропу.
ПРИГОТУВАННЯ:
Відварену в «кожушку» картоплю почистити й подрібнити пласкими скибочками. Маслини нарізати кружальцями-коліщатками. Продукти перекласти в салатник і перемішати. Цибулю нарізати півкільцями й залити на декілька хвилин заправкою.
Для заправки: змішати олію, сіль, перець і сік лимона.
Вилити заправку з цибулею у салат. Все перемішати, посипати подрібненою зеленню кропу. Дати салату трохи настоятися й подавати.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: