clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
2 Вересня 2019 р. Світлана ЯСЬКОВА 513

Паприкаш з кабачками та помідорами

Соковиті, злегка хрусткі овочі в сметанному соусі можуть бути самостійною стравою або ж гарніром.
Соковиті, злегка хрусткі овочі в сметанному соусі можуть бути самостійною стравою або ж гарніром. Фото: автора

Дуже апетитна, по-справжньому вітамінна овочева страва.

Соковиті, злегка хрусткі овочі в сметанному соусі можуть бути самостійною стравою або ж гарніром.

ІНГРЕДІЄНТИ:

1 середній кабачок,

4-5 болгарських перчин (бажано червоних та м’ясистих),

3-4 помідори,

1 велика цибулина,

2 зубки часнику,

200 мл сметани,

2 ст. л. борошна (без гірки),

1 ч. л. гірчиці,

мускатний горіх,

1 ст. л. меленої паприки,

петрушка свіжа,

1 ст. л. цукру,

сіль та перець (за смаком).

ПРИГОТУВАННЯ:

Кабачки почистити від шкірки, видалити м’якуш із насінням, нарізати великими кубиками. Обсмажити на сковорідці на олії.

Окремо спасерувати цибулю, нарізану півкільцями. Додати перець, подрібнений великими шматочками. До смажених овочів всипати паприку, цукор та сіль. Поперчити та перемішати. Тушкувати 5-7 хвилин на малому вогні.

Часник почистити, нарізати тонкими пластинками й додати до овочів.

Томати натерти на тертці так, щоб у сковорідку з овочами потрапила лише м’якоть, а шкірочка залишилася. Тушкувати 3-5 хвилин.

Перекласти в каструлю з товстим дном кабачки та овочеву засмажку, перемішати.

Сметану змішати з борошном, гірчицею та мускатним горіхом.

Сметанну суміш додати в каструлю з овочами, перемішати й тушкувати ще 7-10 хвилин.

До всіх інгредієнтів всипати подрібнену зелень.

Якщо потрібно, досолити й поперчити. Тушкувати овочеве рагу в сметанному соусі ще хвилину й зняти паприкаш з плити.

овочеве рагу, овочеві страви, паприкаш, болгарська кухня, угорська кухня, овочі, страви з овочів, рагу

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Овочеве соте з плавленим сиром
овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 1774
Це чудове поєднання користі й смаку, а ще ця страва виручить в ті моменти, коли часу на приготування зовсім мало.
Спаржева квасоля по-ліванськи – чим простіше, тим смачніше!
закуски, овочеві страви, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 2148
Страва -«трансформер», яка може бути і пікантною закускою, і гарячим рагу.
Осіннє овочеве рагу з кроликом
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1305
Відмінне поєднання кролика з баклажанами та капустою. Ну й, звісно ж, біле вино – родзинка багатьох рецептів.
Кабачкове рагу по-селянськи – бестселер французької кухні
овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 2232
Ситна та улюблена багатьма страва. Вона нехитра, проста, але надзвичайно смачна!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: