Гаряча тема:
- Війна
У мене в морозилці завжди є заморожені, вже відбиті шматочки свинячої вирізки спеціально для відбивних. Це дуже зручно, виходить швидка й смачна вечеря або обід. Конкретно цей рецепт — родинний. Так готувати відбивні мене колись навчила ще моя бабуся.
ІНГРЕДІЄНТИ:
500-600 г свинини (для цієї страви краще брати вирізку),
2 яйця,
2/3 склянки вершків або молока,
чорний мелений перець,
сіль,
борошно для панірування,
2-3 зубки часнику,
олія для смаження.
ПРИГОТУВАННЯ:
Нарізати м'ясо порційно й відбити його, щоб вийшли і не тонкі, і не товсті шматочки.
Кожен посолити та поперчити. Можна ще присмачити будь-якими спеціями для м'яса. Залишити маринуватися на 10-15 хвилин.
Приготувати лезьйон: в мисці збити 2 яйця + сіль + дрібка перцю + молоко (вершки). Окремо в широку тарілку просіяти борошно. Кожен шматок м'яса вмочити спочатку в борошно, потім — у лезьйон. Після цього знову в борошно (за рахунок такого рясного панірування соковитість м'яса й омлету залишається чудовою).
Обсмажити відбивні з обох сторін. Після цього скласти їх у каструлю.
Посипати зверху тонкими пластинками часнику. Налити трішки окропу й на повільному вогні тушкувати 8-10 хвилин під кришкою.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: