clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
4 Вересня 2019 р. Світлана ЯСЬКОВА 707

Відбивні з часником за бабусиним рецептом

Так готувати відбивні мене колись навчила ще моя бабуся.
Так готувати відбивні мене колись навчила ще моя бабуся. Фото: автора

М’ясо виходить дуже соковитим і, звісно ж, ароматним завдяки часнику.

У мене в морозилці завжди є заморожені, вже відбиті шматочки свинячої вирізки спеціально для відбивних. Це дуже зручно, виходить швидка й смачна вечеря або обід. Конкретно цей рецепт — родинний. Так готувати відбивні мене колись навчила ще моя бабуся.

ІНГРЕДІЄНТИ:

500-600 г свинини (для цієї страви краще брати вирізку),

2 яйця,

2/3 склянки вершків або молока,

чорний мелений перець,

сіль,

борошно для панірування,

2-3 зубки часнику,

олія для смаження.

ПРИГОТУВАННЯ:

Нарізати м'ясо порційно й відбити його, щоб вийшли і не тонкі, і не товсті шматочки.

Кожен посолити та поперчити. Можна ще присмачити будь-якими спеціями для м'яса. Залишити маринуватися на 10-15 хвилин.

Приготувати лезьйон: в мисці збити 2 яйця + сіль + дрібка перцю + молоко (вершки). Окремо в широку тарілку просіяти борошно. Кожен шматок м'яса вмочити спочатку в борошно, потім — у лезьйон. Після цього знову в борошно (за рахунок такого рясного панірування соковитість м'яса й омлету залишається чудовою).

Обсмажити відбивні з обох сторін. Після цього скласти їх у каструлю.

Посипати зверху тонкими пластинками часнику. Налити трішки окропу й на повільному вогні тушкувати 8-10 хвилин під кришкою.

відбивні, м`ясо та субпродукти, відбивні з часником, свинина, свиняча вирізка

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Кишеньки зі свинини з начинкою із бринзи та зелені
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2316
Це один із варіантів приготування відбивних кишеньок зі свинини. Начинка з бринзи та зелень надає цій страві оригінальний смак.
Соковитий стейк на сковорідці
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 700
Розкриваємо секрети приготування найулюбленішої страви м’ясоїдів!
М’ясо по-гавайськи з ананасами
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 748
Чи готують таку страву на Гаваях, я не знаю. Але якщо гавайці цього не роблять, то багато втрачають!
М'ясо по-французьки — «безмайонезний» варіант
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2534
Серед незаперечних переваг цієї страви — простота, доступність інгредієнтів і незмінно добрий результат навіть за відсутності кулінарних навичок.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: