clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
6 Вересня 2019 р. Світлана ЯСЬКОВА 409

Швидка баклажанна ікра на сковорідці від телеведучої Ірини Юсупової

Юсупова запевняє, що баклажанна ікра - це одна з найулюбленіших її страв.
Юсупова запевняє, що баклажанна ікра - це одна з найулюбленіших її страв. Фото: з архіву ведучої

Ведуча програм «Подробиці», «Ранок» та рубрики «Нашъ Кiевъ» поділилася з «Гурманом» своєю улюбленою стравою з баклажанів.

«Я дуже люблю баклажани. Смажені, варені, тушковані, мариновані на зиму, пряні та гострі, солодкуваті та кисленькі, — каже Ірина. — Їм ці плоди буквально у будь-якому вигляді й уже навіть підзбирала невеличку підбірку рецептів. Одна з найулюбленіших моїх страв із баклажанів — баклажанна ікра. Рецепт оригінальний тим, що готується така закуска на сковорідці».

ІНГРЕДІЄНТИ:

2 середніх баклажана,

2 цибулини,

3-4 зубки часнику,

4 помідори,

кінза,

петрушка,

кріп.

ПРИГОТУВАННЯ:

Баклажани почистити, нарізати невеликими кубиками й відправити на сковорідку. Смажити 5 хвилин і додати дрібно нарізану цибулю. Помідори облити окропом, зняти шкірку, порізати часточками і теж відправити на сковорідку. Посолити, поперчити за смаком. Тушкувати під кришкою ще декілька хвилин. Наприкінці додати вичавлений через прес часник і подрібнену зелень. Їсти можна і в гарячому вигляді, але я більше люблю холодну ікру. Якщо до неї додати ложку оцту, то можна законсервувати її в банках на зиму. Зберігається така закуска чудово навіть при кімнатній температурі.



зірковий рецепт, рецепт від зірки, зіркові рецепти, Юсупова Ірина, баклажанна ікра на сковорідці, баклажанна ікра, баклажани, ікра з баклажанів, страви з овочів, овочеві страви, овочі, закуска, закуски

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Риба фарширована по-хмельницьки від телеведучої Олесі Шуляк
риба та морепродукти, рецепт від зірки
Світлана ЯСЬКОВА 5465
Ведуча проекту «Проскурівські смаколики» на телеканалі «Поділля-центр» розказала, як найсмачніше готувати рибу.
Соте з баклажанів та кабачків (+заготовка на зиму)
овочеві страви, домашні заготовки, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 988
Популярна вегетаріанська страва на кшталт нашого овочевого рагу, яку приготувати досить просто. Овочі можна додавати на свій смак!
Сирдак баклажанний по-азербайджанськи
закуски, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 1178
Найсмачніша закуска з баклажанів, тушкованих в густому томатному соусі.
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: