Гаряча тема:
- Війна
«Я дуже люблю баклажани. Смажені, варені, тушковані, мариновані на зиму, пряні та гострі, солодкуваті та кисленькі, — каже Ірина. — Їм ці плоди буквально у будь-якому вигляді й уже навіть підзбирала невеличку підбірку рецептів. Одна з найулюбленіших моїх страв із баклажанів — баклажанна ікра. Рецепт оригінальний тим, що готується така закуска на сковорідці».
ІНГРЕДІЄНТИ:
2 середніх баклажана,
2 цибулини,
3-4 зубки часнику,
4 помідори,
кінза,
петрушка,
кріп.
ПРИГОТУВАННЯ:
Баклажани почистити, нарізати невеликими кубиками й відправити на сковорідку. Смажити 5 хвилин і додати дрібно нарізану цибулю. Помідори облити окропом, зняти шкірку, порізати часточками і теж відправити на сковорідку. Посолити, поперчити за смаком. Тушкувати під кришкою ще декілька хвилин. Наприкінці додати вичавлений через прес часник і подрібнену зелень. Їсти можна і в гарячому вигляді, але я більше люблю холодну ікру. Якщо до неї додати ложку оцту, то можна законсервувати її в банках на зиму. Зберігається така закуска чудово навіть при кімнатній температурі.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: