Гаряча тема:
- Війна
Зовні січеники більше нагадують оладки, але вони неймовірно ароматні й апетитні. Перевага цієї страви — куряче філе готується швидко, не вимагає тривалого тушкування. За бажанням можна додати в котлети подрібнений кріп або петрушку.
ІНГРЕДІЄНТИ:
2 курячі грудки,
4 цибулини (використовую солодку білу),
300 г грибів (у мене заморожені лісові — білі+підберезовики, проте можна й печериці),
5 яєць,
100 мл вершків (або сметани),
3-4 зубки часнику,
2 морквини,
2-3 ст. л. борошна,
сіль,
дрібка цукру,
суміш перців мелена,
карі та куркума,
орегано.
ПРИГОТУВАННЯ:
Курячі грудки дрібно нарізати ножем.
Цибулю подрібнити маленькими кубиками, злегка присолити, додати дрібку цукру й пом'яти руками. Підсмажити на сковорідці разом із подрібненими грибами.
Влити вершки чи сметану й тушкувати до готовності.
Моркву натерти на тертці, часник подрібнити. Спасерувати все на іншій сковорідці. Приправити спеціями, сіллю, цукром та травами.
Змішати в мисці подрібнену курятину, смажені гриби та засмажку з моркви.
Додати яйця.
Всипати борошно й ретельно все перемішати, щоб всі компоненти «подружилися» (маса буде густуватою, але у руки її не візьмеш, вона більше нагадує тісто для оладок).
Викладати столовою ложкою на сковорідку з олією і смажити з обох боків до зарум’янювання.
Викладати котлетки-оладки на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир. Скласти в каструлю (можна ще злегка пропарити).
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: