clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
24 Вересня 2019 р. Світлана ЯСЬКОВА 525

Осіннє рагу «Десять овочів»

Головна перевага овочевого рагу полягає в тому, що його можна приготувати дуже швидко й практично з будь-яких овочів, і виходить воно завжди смачним і ситним.
Головна перевага овочевого рагу полягає в тому, що його можна приготувати дуже швидко й практично з будь-яких овочів, і виходить воно завжди смачним і ситним. Фото: автора

Це чудова вітамінна страва, головна перевага якої в тому, що вона дає нескінченний простір для кулінарних експериментів.

Головна перевага овочевого рагу полягає в тому, що його можна приготувати дуже швидко й практично з будь-яких овочів, і виходить воно завжди смачним і ситним. І, що головне, завжди різним, достатньо щоразу міняти набір інгредієнтів і форму нарізання плодів.

ІНГРЕДІЄНТИ:

2 баклажана,

1 цукіні,

150 г спаржевої квасолі,

200 г капусти,

3 маленькі морквини,

1 цибулина,

2-3 зубки часнику,

1 червоний болгарський перець,

4 помідора,

половина гіркої перчини,

зелень кінзи та петрушки,

карі,

мускатний горіх,

50 мл білого сухого вина,

4 ст. л. оливкової олії,

сіль,

цукор.

ПРИГОТУВАННЯ:

Всі овочі помити. Капусту нашаткувати й перетерти з сіллю, цукром та мускатним горіхом.

Баклажан почистити від шкірки, подрібнити кубиком. Цукіні також нарізати великими кубиками. Обсмажити підготовлені овочі на оливковій олії. Додати шматочки спаржевої квасолі й готувати все разом ще декілька хвилин.

Невеличку моркву почистити, нарізати кружальцями. Цибулю і часник подрібнити. Болгарський та гіркий перці почистити від серцевини, нарізати смужками. Помідори (у мене жовті та червоні) — на четверо. У глибокій сковорідці розігріти 2 ст. л. оливкової олії, обсмажити цибулю і часник до прозорості. Додати нарізані овочі, карі, посолити, присмачити цукром й влити біле вино. Тушкувати на слабкому вогні протягом 5 хвилин.

Додати всі смажені овочі до капусти.

Все ретельно перемішати, перекласти в сотейник із товстим дном або чавунний казанок, накрити кришкою і тушкувати до готовності овочів. За декілька хвилин до завершення приготування, додати подрібнену зелень кінзи та петрушки.

рагу, овочеві страви, осіннє рагу десять овочів, 10 овочів, осіннє рагу, овочі, тушковані овочі, страви з овочів

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

До теми

Рататуй «Прованський» із цукіні та баклажанами
овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 1747
Овочева страва французької кухні, яка навіть стала «героєм» всесвітньовідомого мультика.
Овочеве соте з плавленим сиром
овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 1853
Це чудове поєднання користі й смаку, а ще ця страва виручить в ті моменти, коли часу на приготування зовсім мало.
Рагу з курячого філе по-мексиканськи
м`ясо та субпродукти, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 1368
Ще одна варіація на тему мексиканської кухні, яка чудово урізноманітнить повсякденний стіл.
Кабачкове рагу по-селянськи – бестселер французької кухні
овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 2279
Ситна та улюблена багатьма страва. Вона нехитра, проста, але надзвичайно смачна!
Показати ще
Коментувати:
Коментарів - 0: