Гаряча тема:
- Війна
Головна перевага овочевого рагу полягає в тому, що його можна приготувати дуже швидко й практично з будь-яких овочів, і виходить воно завжди смачним і ситним. І, що головне, завжди різним, достатньо щоразу міняти набір інгредієнтів і форму нарізання плодів.
ІНГРЕДІЄНТИ:
2 баклажана,
1 цукіні,
150 г спаржевої квасолі,
200 г капусти,
3 маленькі морквини,
1 цибулина,
2-3 зубки часнику,
1 червоний болгарський перець,
4 помідора,
половина гіркої перчини,
зелень кінзи та петрушки,
карі,
мускатний горіх,
50 мл білого сухого вина,
4 ст. л. оливкової олії,
сіль,
цукор.
ПРИГОТУВАННЯ:
Всі овочі помити. Капусту нашаткувати й перетерти з сіллю, цукром та мускатним горіхом.
Баклажан почистити від шкірки, подрібнити кубиком. Цукіні також нарізати великими кубиками. Обсмажити підготовлені овочі на оливковій олії. Додати шматочки спаржевої квасолі й готувати все разом ще декілька хвилин.
Невеличку моркву почистити, нарізати кружальцями. Цибулю і часник подрібнити. Болгарський та гіркий перці почистити від серцевини, нарізати смужками. Помідори (у мене жовті та червоні) — на четверо. У глибокій сковорідці розігріти 2 ст. л. оливкової олії, обсмажити цибулю і часник до прозорості. Додати нарізані овочі, карі, посолити, присмачити цукром й влити біле вино. Тушкувати на слабкому вогні протягом 5 хвилин.
Додати всі смажені овочі до капусти.
Все ретельно перемішати, перекласти в сотейник із товстим дном або чавунний казанок, накрити кришкою і тушкувати до готовності овочів. За декілька хвилин до завершення приготування, додати подрібнену зелень кінзи та петрушки.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: